Foto: Envato Elements
Sisuturundus
16. juuli 2021, 14:00

Chanz toetab nüüd rallit ning võistlusmomenti jätkub ka mängudesse!

Online kasiino Chanzi jaoks on ralli uus võimalus Eesti sporti edendada, mistõttu toetatakse üht Eesti rallisõitjat sel hooajal esimest korda. Chanzi kõige värskem sponsoreeritav noorsportlane on 21-aastane Robert Virves, kes võistleb Junior WRC klassis.

Hobitasandil oli Robert rallit harrastanud juba pikalt, kuid päris esimesel rallil osales ta 2018. aastal, kui oli 17-aastane. Toona kihutas ta Opel Astraga Viru rallil. Nüüd osaleb Robert hoogsalt ka erinevatel välismaistel rallidel ning tublisid tulemusi noppivat noormeest võib pidada Eesti tulevikulootuseks.

Samamoodi nagu Chanz armastab rallit, on näha, et ka online kasiino kasutajad proovivad leida selliseid mänge, kus nad saavad üksteisega mõõtu võtta. Selleks on hea võimalus kasutada Võidujookse ja Megajookse.

Mida kujutavad endast Võidujooks ja Megajooks?

Võidujooks töötab niiviisi, et sisenedes Võidujooksu keskkonda ning mängides sealt mõne mänguga 50 spinni pärisrahaga, osaled automaatselt võistluses ning kõige kaugemale jooksnud mängijad saavad auhinnad. Mida rohkem sa mängus võidad, seda rohkem meetreid Võidujooksus kogud ja seeläbi jooksed kiiremini ning kaugemale. Sealjuures pole panuse suurusel rolli ning mängida saab mistahes panusega miinimumi ja maksimumi vahemikus – kõiki koheldakse võrdselt olenemata eelarvest. Esimesed viis kohta saavad auhinnad mis tähendab, et 1-5. koht saavad vastavalt 50, 25, 20, 15 või 10 spinni. Kokkuvõttes ei riski mängija rohkemaga kui tavalist online kasiino mängu mängides ega kuluta rohkem raha, kui ta plaaninud on.

Võidujooksud kestavad neli tundi ehk iga nelja tunni tagant tekib uus võimalus võistelda esimeste kohtade peale. Võidujooksud toimuvad iga päev – olenemata kuupäevast, kellaajast ja ilmast. Saad seda teha kasvõi samal ajal, kui Robert Virves rallit sõidab!

Megajooksu puhul koguneb osavõtjate abil auhinnafond, mille jaoks peab iga osaleja ostma 1-eurose pileti. Iga pilet võimaldab mängida ühe korra – sarnaselt Võidujooksuga ka siin osalemiseks vaja teha 50 spinni pärisrahaga. Pileteid võib osta mängija nii palju, kui ta soovib ja tema eelarve võimaldab. Suuremast osast piletirahast moodustub auhinnafond ning ülejäänud kantakse järgmise Megajooksu algsummaks. Kui Megajooks on lõppenud, jagatakse auhinnafond esimese kolme koha vahel osakaaludega 50%, 35% ja 15%. Näiteks kui auhinnafond on 100 eurot, siis saavad 1.-3. koht vastavalt 50, 35 ja 15 eurot.

Ka Megajooksu puhul ei ole panuse summal rolli – kõiki koheldakse võrdselt ehk mida suurema kordajaga võidad, seda rohkem meetreid kogud ja kaugemale jooksed. Küll aga on Megajooksus lisaks esikolmikule ette nähtud lohutusauhinnad viimastele kohtadele – ebaõnne korral saavad ka need auhinnad, kellel nii hästi ei vedanud kui võitjatel. Näiteks, kui mõned mängijad kogusid 50-spinniga vähem meetreid kui teised mängijad, siis saavad viimase kolme koha omanikud igaüks lohutuseks 15 tasuta spinni. Megajooksud toimuvad üks kord ööpäevas ja seda igal päeval – olgu selleks siis tööpäev, puhkepäev või rallisõidupäev.

Chanzi Megajooks ja Võidujooks toimuvad turvalises keskkonnas, kus kõik on kontrollitud ja võistlusmomendi saamiseks ei pea oma tervist riski alla panema. Chanz rõhutab, et mängimisel peab olema vastutustundlik ning tuleb arvestada oma eelarvega!