Foto: Erki Parnaku
Esport
9. juuli 2021, 15:31

Viis uudist PlayStationi hiljutisest ülekandest, mida sa kindlasti teadma peaksid (2)

Kuigi PlayStationi mängudest pajatavad State of Play ülekanded on reeglina pigem tagasihoidlikud, sisaldas neist viimane nii mõndagi põnevat. Järgnevalt viskame pilgu peale viiele olulisemale uudisele, mida sa kindlasti teadma peaksid.

See Microsofti mäng on jätkuvalt äge

State of Play põhifookus oli eesootaval tulistamismängul „Deathloop“. Meile tutvustati lausa üheksa minutit kestvat videot, mis maalis teose mängitavusest lihtsa ja selge pildi. Peategelane on sattunud ajalõksu ning peab sealt nüüd välja murdma.

Mängu loojaks on Arkane Studios, kes mullu Microsofti poolt ära osteti. See tähendab, et Sony reklaamis enda ülekandes Microsoftile kuuluvat teost. „Deathloop“ ilmub käesoleva aasta 14. septembril PS5 ja PC peal. Teistele konsoolidele (siinkohal peame silmas Xboxi) ei tohi see aga ilmuda enne järgmise aasta sama kuupäeva.

Hideo Kojima veider „Death Stranding“ saab PS5 peal uuendusi

Tundub, et algselt PS4 peal ilmunud mängude „Director's Cut“ versioonid on siin, et jääda! Esmalt „Ghost of Tsushima“, järgmisena legendaarse mänguarendaja Hideo Kojima 2019. aasta vaimusünnitis „Death Stranding“. Postapokalüptilise postikulleri igapäevaelust pajatav teos toob PS5 peale uusi mängumehaanikaid, narratiivijuppe ning võimaluse võidu sõita.

Teos ilmub 24. septembril. Kel mäng PS4 peal ostetud, sel on võimalik uue generatsiooni versioon soetada väikese lisatasu eest.

Sony andis põhjuse naasta virtuaalreaalsusesse

Üks ägedamatest PS VR mängudest on muinasjutuline „Moss“, mis räägib armsa loo hiirekesest Quillist. Mõistatusi ja kergeid võitluselemente sisaldav seiklus saab peagi aga järjeosa! „Moss: Book II“ jätkab sealt, kus esimene osa pooleli jäi.

Ilmumiskuupäev on hetkel veel lahtine, seega võib juhtuda, et mäng jõuab hoopiski Sony järgmisele peaseadmele.

Võitlusmängus „SIFU“ muudab iga kaotus su oluliselt vanemaks

Tõsi, inimene on igal hetkel vanem, kui ta oli moment tagasi. Võitlusmäng „SIFU“ võtab antud kontseptsiooni ning keerab selle maksimumi peale. Iga kaotusega lisandub ports aastaid, mis kättemaksuhimulise kung-fu õpilase teekonna raskemaks muudavad.

Kahjuks peame veel natuke ootama, enne kui ise kõnealust mehaanikat kogeda saame. Nimelt lükkus „SIFU“ edasi 2022. aastasse.

Battle royale ei ole veel surnud!

Kuigi battle royale mängude pealetung on märgatavalt väiksem kui mõned aastad tagasi, leidub siin-seal jätkuvalt üksiküritajaid, kes „Fortnite'ile“ kandadele tahavad astuda. „Hunter's Arena: Legends“ on 30 inimesele mõeldud madistamine, kus peamiselt lastakse rääkida rusikatel ja külmrelvadel.

Keda kompaktne kirjeldus ning fantaasiaküllane treiler võluda ei suutnud, ei pea siiski põrsast kotis ostma. Nimelt jõuab teos juba augustikuus PS Plus teenusesse!