Levadia meeskond.

Foto: Robin Roots
Jalgpall
15. juuli 2021, 22:50

Kaotusseisu jäänud Levadia pääses siiski järgmisesse ringi, Paide pudenes konkurentsist (1)

Euroopa jalgpalliliidu (UEFA) konverentsliigas oli neljapäeval Eesti klubide jaoks kavas kaks kohtumist: Levadia viigistas Gibraltari klubiga, Paide kaotas Poolas.

Eestis peetud avalahingu võitis Levadia 3 : 1, kordusmatšis jäädi 19. minutil küll kaotusseisu, kuid 65. minutil tüüris Zakaria Beglarišvili tabamus Levadia viigini ja seisul 1 : 1 kohtumine lõppeski. Nii sai Eesti klubi kahe kohtumise kokkuvõttes kirja 4 : 2 võidu ja pääses järgmisesse ringi. Seal kohtub Levadia Iirimaa tiimi Dundalkiga, kes alistas kahe kohtumise kokkuvõttes 5 : 0 Walesi tiimi Newtowni.

Paide jäi võõrsil 0 : 2 alla Wroclawi Slaskile ning kokkuvõttes langeti seisuga 1 : 4 konkurentsist. „Mul ei ole poistele ühtegi halba sõna öelda. Nautisin mängu täiega, sest nägin, kuidas võistkond võitles,“ ütles Paide peatreener Vjatšeslav Zahovaiko Soccernet.ee-le. „Eraldi teema oli staadionil valitsenud atmosfäär. Meie meeskonna jaoks oli see esmakordnekogemus mängida nii suure publiku ees. Tundsin end vahepeal abitus olekus nagu kaldale uhutud vaal, sest tahtsin meeskonda juhendada, aga polnud lootustki, et nad mu juttu kuuleksid.“