Foto: Microids
Esport
16. juuli 2021, 15:00

OLE KÄRME: praegu on võimalik endale saada lausa neli erinevat tasuta mängu! (2)

Kuigi kuu lõpuni on jäänud veel mõned nädalad, tasub alati käituda säästlikult kui selleks võimalus. Sel korral saab raha kokku hoida lausa nelja erineva arvutimängu pealt.

Veebipoes GOG.com on parasjagu pakkumine, mille raames on võimalik enda kontole lisada seiklusmängude seeria „Syberia“ kaks esimest osa. Teoste keskmes on ameeriklasest advokaat Kate Walker, kelle täiesti tavalisest tööotsast saab elumuutev seiklus. Pakkumine kehtib kuni 17. juuli õhtupoolikuni.

Sarja loojaks oli Belgia koomiksikunstnik Benoît Sokal, kes tänavu maikuus meie seast lahkus.

Nagu ikka, leiab tasuta mänge ka Epic Gamesi poest. Sel korral jagatakse ilma rahata ära taaskord kaks teost. Esimeseks neist legendaarse mõistatusmängu „Myst“ loojate 2016. aasta teos „Obduction“. Seega ei tohiks kellelegi üllatusena tulla, et ka too mäng on saladustest ja müstilistest sündmustest pungil.

Pakkumine kehtib kuni 22. juuli õhtupoolikuni.

Teisena jagab Epic Games ära reaalaja strateegiamängu „Offworld Trading Company“. Mängija ülesandeks on alistada vastased, ent sel korral peetakse lahinguid punase planeedi majandustandril. Konkurente saab saboteerida, ka võib nende firmasid üle võtta.

Pakkumine kehtib kuni 22. juuli õhtupoolikuni.