Jüri Vips.

Foto: Zuma Press / Scanpix
Auto-Moto uudised
17. juuli 2021, 19:23

HÄSTI! Jüri Vips saavutas hooaja neljanda poodiumikoha

Suurbritannias Silverstone'i ringrajal sõidetakse sel nädalavahetusel vormel 2 hooaja neljas etapp. Jüri Vips (Hitech GP) sai esimeses sprindisõidus teise koha, teises sõidus oli ta kuues mees.

Esimene sõit:

Vipsi edestas venelane Robert Shwartzman (Prema Racing) ning kolmandana kerkis poodiumile taanlane Christian Lundgaard (ART GP).

Teine sõit:

Vips sai kirja kuuenda aja. Kiireim oli MP Motorsporti sõitja Richard Verschoor, teise koha sai DAMSi mees Marcus Armstrong ja kolmas oli Dan Ticktum (Carlin).

F2 põhisõit on kavas homme.

Vipsi tänase päeva üle visati veidi nalja F2 Twitteri kontol, kus eestlasele tuletatati meelde, et ta peaks püsima ikka rajal, sest tegu on vormelisõiduga, mitte Rally Estoniaga!

Silverstoni sprindi teine koht oli Vipsi jaoks neljandaks korraks, kui ta tänavu on poodiumile pääsenud. Eestlase kontol on ka kaks esikohta eelmiselt etapilt Bakuust ja üks kolmas koht Monaco etapilt.

MM-sarja üldarvestuses on Vipsil koos 75 silma, millega on ta üldarvestuses neljas. Eestlase ette mahuvad Oscar Piastri (Prema Racing, 83 punkti), Shwartzman (81) ja Guanyu Zhou (UNI-Virtuosi Racing, 78).