AINULT KAUGELT VAATAMISEKS! Olümpiamängude üheks seksikamaks alaks võib pidada naiste rannavõrkpalli, kuid kui mõni libekeelne spordimees soovib Tokyo liival nähtud rannavollepiiga väikseks vallatuseks ära rääkida, siis ei tasu vaeva, sest teoreetiliselt on tänavusel olümpial igasugune intiimsemat laadi läbikäimine keelatud.

Foto: AFP/Scanpix
Olümpia
20. juuli 2021, 14:08

Kas tõesti seksivaba olümpia? Epp Kärsin: „Vaesed sportlased! Kuid kes tahab, leiab niikuinii võimaluse!“ (11)

„Sain nende kahe ja poole nädala jooksul seksida rohkem kui kogu eelnenud elu jooksul kokku. Nojah, see tähendas, et kaks korda, mis ei kõla küll kuigi uhkelt, kuid 21aastase puseriti hammastega üliõpilase jaoks oli see ikkagi väike ime.“

Nii kirjeldas oma olümpiadebüüti 1992. aasta Barcelona mängudel Briti lauatennisist Matthew Syed. On avalik saladus, et areenidel rassimise kõrval on olümpial käinud kibe andmine ka linade vahel, kuid Tokyo mängud tõotavad selles suhtes tulla üpriski „kuivad“. Korraldajad teatasid juba aegsasti, et koroonaviiruse leviku tõkestamiseks pole sportlaste vahel mingid sotsiaalsed kontaktid – seksimine kaasa arvatud või pigem iseäranis – lubatud. Kes sellest ettekirjutusest üle astub, peab arvestame võimalike sanktsioonidega.

Edasi lugemiseks: