Evertoni fännid on jäetud pead murdma, kes nende iidolitest on parajasti politsei uurimise all.

Foto: JAN KRUGER/Scanpix
Jalgpall
20. juuli 2021, 22:24

SKANDAAL INGLISE JALGPALLIS! Tippklubi mängija on politsei uurimise all

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas mängiv Evertoni klubi kinnitas, et üks nende esindustiimi mängija on teatud põhjustel politsei poolt uurimise all. Kuigi klubi ei andnud teada mängija nime ega põhjust, on teatud ringkondades levimas juhtunu detailid.

Mullu Inglise kõrgliigas kümnenda koha saanud Everton andis oma kodulehel teada, et ühel nende tippmehega on juhtunud pahandus. „Everton saab kinnitada, et üks meie esindustiimi mängija on politsei uurimise all. Klubi jätkab ametivõimude toetamist selles osas, mis puudutab nende abipalveid, ja antud hetkel me rohkem kommentaare ei jaga,“ kirjutati Evertoni kodulehel..

Kui vutiklubi jäi oma teadaandes napisõnaliseks, siis Briti tabloidlehed tulid lagedale rohkema informatsiooniga. Nii väitis The Sun, et tegemist on abielumehega, kes vahistati kohalike ametivõimude poolt mullu reedel, kuid lasti siis kautsjoni vastu vabaks. Jalgpalluri süüdistuseks olevat alaealisega seotud seksuaalsüüdistused. Tabloidi väitel olevat politsei sel kuul varasemalt külastanud mehe kodu ning leidnud sealt mitmeid kaheldava väärtusega esemeid.

Mängija nime ei avalikustata juriidilistel põhjustel, sest uurimine on alles pooleli, kuid kõnealune isik on praeguseks tiimiks kõrvaldatud. Islandi portaali icelandmonitor.mbl.is andmetel on tegu nende koduriigi mängija Gylfi Sigurdssoniga, kuid klubi ega mängija ise pole seda kinnitanud ega ümber lükanud. Samuti pole täpsustatud alaealisega seotud seksuaalsüüdistuse detaile.

Evertoni meeskond on parajasti hooajaeelse ettevalmistuse keskel ja 26. juulil lendab esindustiim USAsse sõprusmängudele.