Sao Paulo mängijad peatreener Hernan Crespot lennutamas pärast tänavu võidetud Brasiilia meistritiitlit

Foto: AFP/Scanpix
Jalgpall
21. juuli 2021, 13:08

Kõva sõna! Eesti ettevõte asus Brasiilia edukaima jalgpalliklubi särgisponsoriks

Eestis tegutseva ettevõtte Coinggaming Groupi alambränd sportsbet.io on uuest hooajast Brasiilia edukaima jalgpalliklubi São Paulo FC suursponsor.

„Meil on hea meel alustada teekonda koos Sportsbetiga - ettevõttega, kellel on juba varasemalt mõju jalgpallimaailmas. See kokkulepe sümboliseerib meie klubi juhtkonna tahet klubi brändi tuntust veelgi suurendada,“ kommenteeris klubi turundusjuht Eduardo Toni.

„São Paulo on üks nendest Brasiilia klubidest, millest rääkides ei jää üheski maailma nurgas hätta. Sellise institutsiooniga kokkuleppe sõlmimine räägib Sportsbeti eesmärgist tahta alati parimat ka oma klientidele, siinkohal Brasiilias,“ lisas sportsbet.io turunduspealik Justin Le Brocque.

São Paulo on 12 rahvusvahelise tiitliga edukaim Brasiilia jalgpalliklubi, näiteks on nad võitnud kolmel korral Lõuna-Ameerika meistrite liiga Copa Libertadoresi. 2005. aastal võitsid nad ka FIFA klubide maailmameistrivõistlused, kui alistasid finaalis Liverpooli,.

Austraallase Tim Heathi Eestis asutatud kihlveoettevõte on juba aastaid spordi toetamisele spetsialiseerunud. Näiteks olid nad eelmisel hooajal Inglismaa Premier League’i klubide Southamptoni ja Watfordi särgisponsorid ja Londoni Arsenali väljakuäärse bänneri sponsorid.