Sisuturundus
23. juuli 2021, 12:20

Milline on Soomes kõige mõistlikum viis võtta laenu?

Statistikale tuginedes võib tänase seisuga Soomes elada umbes 60 000 eestlast, kuid eestlaste tegelik arv võib olla hoopis suurem ja ka Soome maksuresidentide hulka kuulub järjest rohkem eestlasi. Kuidas aga Soomes elades võtta mugavalt ja soodsalt laenu?

Soome pankade ja krediidiasutuste võrdlemine on aeganõudev ja pikk protsess. Tihti tuleb ennast erinevate viisidega identifitseerida ja seejärel oodata igast krediidiasutusest eraldi vastust. Nordic Bank on aga mugav ja nutikas viis Soome pankade ja krediidiasutuste võrdlemiseks, sest võrdled laene täiesti tasuta ja vaja on ainult ühte laenutaotlust, et saada parimatelt pankadelt ja erinevatelt krediidiasutustelt laenupakkumised.

Laenupakkumisi tasub alati võrrelda, sest nii võid säästa igakuiselt, laenu kuludelt ja intressidelt sadu eurosid. Pärast hoolikalt täidetud laenutaotluse esitamist saate laenupakkumised, mille hulgas on võimalus valida endale parim ja soodsaim laen. Laenude võrdlust saab teha igal ajal ja igal pool, esimesed laenupakkumised saate juba mõne minutiga.

Kes võib taotleda soodsat laenu Soomes?

Nordic Bank aitab leida soodsaima laenu, kui on täidetud järgmised tingimused:

● Püsiv sissetulek

● Soome isikukood

● Soome internetipanga olemasolu

● Puhas krediidiinfo Soomes

Soodsad intressid kuni 30.9.2021

Nüüd on eriti hea aeg sooritada laenuvõrdlus või taotleda koguni uut laenu, kuna Soome riik kehtestas eriolukorra ka laene väljastavatele pankadele ja krediidiasutustele. Nimelt on laenu maksimaalne intress varasema 20% asemel alandatud 10%-le, mis tähendab, et ka varasemalt võetud laenud on soovituslik refinantseerida uue soodsama laenuga. Kui aga laenulepingus kokkulepitud intressimäär on üle 10%, tõuseb see vastavalt lepingule alles 2021. aasta oktoobri algusest.

Enne kui laenad, võrdle!

Soomes leiad laenud kiirelt ja mugavalt täites lihtsa laenutaotluse Nordic Bank kodulehel, kus saad võrrelda tagatiseta laene 500 eurost kuni 70 000 euroni.

Meie abiga saate nüüd oluliselt rohkem raha kokku hoida! Täitke mugavalt tasuta ostutaotlus iga ostu jaoks, Nordic Bank leiab teile kõige soodsama laenu ilma vaevata!

Taotluse täitmine ja laenu pakkumistega tutvumine ei kohusta teid laenu võtma! Loe rohkem võimaluste kohta taotleda laenu Soomes SIIT.