Sisuturundus
26. juuli 2021, 12:01

Suveks säravvalge naeratus ja kaunis jume!

Kaks aastat tagasi avas oma e-poe iSmile.ee, tuues maale ühte maailma kõige populaarsemat kodukasutuse ja ilusalongide hammaste valgendamise teenust. Beaming White on eestlaste poolt väga hästi vastu võetud, kliente on palju ja inimesed on rahul. Pärast kahte aastat on iSmile.ee e-poe tootevalik palju kasvanud, alustades hammaste valgendustoodetest ja lõpetades parfüümidega, sinna vahele jäävad veel keha-, juukse- ja näohooldustooted

Märtsis tuli Beaming White välja veel ühe uue kodukasutusse mõeldud produktiga. Meie palju kiidetud ja hinnatud kodune hammaste valgenduskomplekt on saanud täiustuse ja valikusse lisandus uus hammaste valgenduskomplekt. Varem, pidi hamba kapesid eraldi kuumas vees enne valgendust töötlema. Seda enam tegema ei pea, uued kaped on mõeldud kohe kasutamiseks ja tüütu modelleerimine enne hammaste valgendamist jääb ära!

Samuti on läbinud uuenduskuuri ka LED-lamp. Vana komplekti lamp sisaldas 1 LED- tulega lampi. Uuel lambil on aga 5-LED lambikest, mis muudavad valgendustulemused veelgi paremaks! Teise uuendusena sisaldab uus lamp sisseehitatud taimerit koos piiksuga, selleks, et ei peaks oma valgendusseansi aega ise jälgima. Kui hammaste valgendamise seanss on lõppenud, hakkab lamp piiksuma.

Seda kõike selleks, et hammaste valgendamise protsess oleks lihtsam ja kiirem, aga tulemus parem!

Kliendid on toote tõeliselt hästi vastu võtnud ja oleme ka ise väga rahul. Protseduur on tehtud nii lihtsaks ja kiireks kui võimalik! Ja kes ei sooviks suveks kaunist valget naeratust!

Meie tootevalikust leiab ka palju Australian Goldi päevitustooteid, et tagada kaunis ja kauakestev jume. Kõige populaarsem toode on intensiivistav pruunistajatega kuiv päevitusõli. Tänu millele jume saabub kiiresti, on kaunis sügavpruun ja säilib kaua.

Näonahka peaks hoidma päikese eest, et ei toimuks varajane vananemine, pigmendilaigud ja naha lõtvumine aga oleks soov siiski ka kaunis jume näole saada, soovitame Collistar Magic Drops isepruunistav kontsentraat näole. Paar tilka hommikuti ja mõne hetkega saabub kaunis ’’päevitunud’’ jume.

Ära unusta suvel ka oma nahka niisutada! Päike ja soolane vesi kuivatavad meie nahka, selleks, et nahk püsiks sile, niisutatud ja elastne, tarbi juurde kollageeni ja hüaluroonhapet, mis sisaldavad väga kõrges koguses kehale olulisi toimeaineid. Mõlemat toidulisandit on ülimalt lihtne kasutada, iga päev üks lonks.