Kristin Kuuba olümpiadebüüt oli edukas.

Foto: Reuters/Scanpix
Olümpia
26. juuli 2021, 13:21

Avamatšis peruulanna alistanud Kristin Kuuba mängib homme alagrupi võidu peale (1)

Maailma edetabelis 51. kohta hoidev sulgpallur Kristin Kuuba tegi eduka olümpiadebüüdi, kuid alistas alagrupiturniiri esimeses mängus maailma 88. reketi peruulanna Daniela Maciasi. Võit tähendas seda, et homme algusega kell 12.40 mängib Kuuba tailanna Busanan Ongbamrungphaniga (BWF 13.) kolmeliikmelise alagrupi võidu peale.

Esimeses geimis nägi Kuuba kurja vaeva, kuid sai geimi siiski kätte tulemusega 21 : 19. Teist geimi dikteeris 24aastane eestlanna juba selgelt ning seal olid tema võidunumbrid 21 : 13.

Kuuba ütles mängujärgsetes kommentaarides Kanal 2 otseülekandele, et eriti esimeses geimis pärssis tema esitust olümpiadebüüdist tulenenud närvilisus.

„Kindlasti polnud see minu parim mäng, kuid olen õnnelik, et suutsin selle kahe geimiga ära võita. Homme on teisest puust vastane, kuid sooviks väga oma parimat mängu näidata ka usun, et olen selleks ka võimeline. Ma arvan, et heal päeval on tema vastu kindlasti võimalus,“ lausus Kuuba.

Kuuba homne vastane Ongbamrungphan alistas oma esimeses matšis Maciasi 21 : 4, 21 : 9. Väljalangemismängudele pääseb igast alagrupist vaid võitja.