Nikita Andrejev lõi oma mängijakarjääri viimaseks jäänud värava 1. juulil Pärnus Vapruse vastu, kui tema nimele läks kanti Legioni neljas tabamus.

Foto: Kuvatõmmis videost.
Jalgpall
7. august 2021, 08:33

TOHOH! Eesti liiga vutiäss lõpetas üleöö karjääri

Tallinna JK Legioni 32aastane väravakütt Nikita Andrejev otsustas mängijakarjääri lõppenuks kuulutada, kirjutas Soccernet.ee.

"See oli meie jaoks täiesti ootamatu. Üleeile teatas ta meile, et lõpetab karjääri," lausus Legioni peatreener Deniss Belov laupäevast 2 : 1 võidumängu Pärnu Vapruse üle. „Viimane kuu oli tema jaoks raske nii mängudel kui ka treeningutel. Lisaks sai ta minu arust pakkumise teha treeneritööd. Ma usun, et lähiajal avaldab ta ise, mis ja kuidas.“

Andrejev liitus Legioniga eelmisel suvel ning tema kontole jäi Legioni eest 40 mängu ja 17 väravat. Tänavu lõi ta Premium Liigas seitse väravat, millega on meeskonna resultatiivseim mängija. Mitmeid aastaid ka välismaal pallinud Narvast pärit ründaja on varasematel aegadel esindanud ka Levadiat ning nii jäi tema kogusaldoks Premium liigas 204 mängu ja 117 väravat.

Täispikka uudist loe Soccernet.ee portaalist!

TÄIENDATUD! Laupäeva ennelõunal teatas FCI Levadia, et Nikita Andreev liitus klubi esindusmeeskonna treenerite tiimiga. Andreev täidab esindusmeeskonna juures abitreeneri ja samuti klubi skaudi ülesandeid.