TAHAB ROHKEMAT! Kui Katrina Lehis täna karjääri lõpetaks, oleks see juba korda läinud. Aga tal on veel väga mitu medalit, mida ta soovib karjääri jooksul püüda.Foto: Stanislav Moškov
Olümpia
8. august 2021, 18:00

Olümpiasangar Katrina Lehis: „Ma pole kunagi survet tunnetanud, pigem olen ise endale surve pannud.“

Õhtuleht kohtus olümpiavõitja Katrina Lehisega sümboolselt Olümpia hotellis. Fotosessiooni ajal medalitega poseerides tulid oma pilti noolima nii mõnedki eestlased, aga ka näiteks võõrkeelt kõnelenud lõunamaise välimusega meestekvartett. Kui lõpuks Katrinaga kohvikus maha istusime, tegid teenindustöötajad tellimuse välja ning keset intervjuud tuli laua juurde härrasmees, kes poetas laua peale tagasihoidliku „palju õnne“ saatel kingituse ja lahkus sama kiiresti. Seejuures olid kõik selle pooleteise tunni jooksul olümpiavõitjaga kokku puutuda soovinud inimesed äärmiselt viisakad. „Uskumatu, täiesti uskumatu,“ ütles Lehis järjekordset kingitust saades ning jätkasime intervjuuga, kus rääkisime sellest, kui lahe on olla olümpiavõitja ja mida selleks üldse tegema peab.

Sa korrutasid päris mitu päeva pärast olümpiat, et sul on endiselt sellist edu raske uskuda. Kas tänaseks on see kõik sada protsenti kohale jõudnud ja oled veendunud, et tegemist pole unenäoga?

Edasi lugemiseks: