Lionel Messi lahkus Barcelonast ja võttis suuna Pariisi, kus lõi käed Saint-Germainiga.

Foto: ALBERT GEA
Jalgpall
10. august 2021, 16:51

AMETLIK: selgus Lionel Messi uus koduklubi!

Nii nagu arvata oli, nõnda ka läks: FC Barcelonast lahkunud Lionel Messi on löönud käed Lähis-Ida naftarahades supleva Pariisi Saint-Germaniga. Argentiinlane mängib Prantsusmaa pealinnas kaks järgmist hooega ja kontrahti on sisse kirjutatud, et osapolte kokkuleppel on võimalus ka kolmandaks hooajaks, raporteerivad erinevad meediaväljaanded. Nüüd kinnitas ründaja liitumisest ka PSG ise.

„Kõik on kinnitatud, Lionel Messist saab PSG mängija,“ kinnitas Pariisis viibiv BBC koluminist Guillem Balague. „Leping on tehtud. Kui meditsiiniline läbivaatus saab tehtud, on see ametlik.“

„Messi idee oli jääda Barcelonasse, kuid tuli võtta PSG. Kui ta tunneb end seal hästi, võib ta sinna veel üheks aastaks jääda. Igal juhul on tema siht olla PSG-s ja teha järgmisel aastal Kataris edukas MM.“

Väidetavalt teenib 34aastane Messi PSG-s ühe hooaja eest 40 miljonit eurot. Lisaks olevat talle lepingu allkirjastamise eest ette nähtud 30 miljonit eurot boonust.

PSG kinnitas sotsiaalmeedia vahendusel, et aegade paremaid mängijaid liitub tõepoolest nendega, ent rohkem informatsiooni nad veel ei avalikustanud.