Foto: Kuvatõmmis (https://www.twitch.tv/amouranth)
Esport
16. august 2021, 17:15

KIPUTI ELU KALLALE? Riivatute striimide poolest tuntud Twitchi staari maja taheti põlema panna

Voogedastusplatvormi Twitch.tv üheks vastuolulisemaks staariks on 27aastane ameeriklanna Kaitlyn Michelle Siragusa, keda teatakse paremini tema ekraaninime Amouranth järgi. Populaarsust hakkas naine koguma alles hiljuti, kui hakkas tegema otseülekandeid basseinis sulistades.

Hiljem, kui nn „vannistriimide“ menukus kahanema hakkas, leidis naine uue tööpõllu. Tema erialaks sai ASMR ehk autonomous sensory meridian response, mis kujutab endast mikrofonisse sosistamist ja erinevate helide esile kutsumist.

Amouranthi versioon populaarsest žanrist oli muidugi kordades siivutum. Näiteks tegeles ta samal ajal joogaga või lausa peeretas mikrofonisse.

Oma vastuoluliste ülekannete tõttu valati naine tihti kriitikaga üle. Kurdeti, et tema striimid lähevad reeglitega vastuollu. Samuti röövivat naine tähelepanu teistelt kasutajatelt, kes tegelevad sellega, milleks platvorm loodi – videomängude mängimisega.

Näib, et osade inimeste viha Amouranthi suunas on muutunud eluohtlikult suureks. Nimelt teatas staar, et tema maja kõrval asuva prügikasti juures tekkis põleng, uurijad kahtlustavad süütamist. Parasjagu vaadatakse üle turvasalvestisi, et potentsiaalne süüdlane leida.

Naise sõnul pole tegemist esimese korraga, mil ta säärase olukorraga silmitsi peab olema. Mullu 4. juulil sihtis keegi ilutulestikurakettidega tema maja. Tol korral peeti süüdlane kinni.

Lisaks käib umbes korra nädalas Amouranthi ukse taga märulipolitsei, kes sinna riukalike vembumeeste poolt on saadetud.