IDÜLL: Martin Allik (paremal) ja Õhtulehe reporter Kaspar Koort hommikusel Viljandi järvel lanti loopimas. Värske õhk, hunnitud vaated Viljandi lossimägedele ning kalagi nägime ära – mida sa hing oskad enamat tahta!Foto: Aldo Luud
Jalgpall
16. august 2021, 21:01

Õhtulehe reporter käis JK Tuleviku mängija Martin Allikuga Viljandi järvel kalal

Kalahullu jalgpalluri tavaline päev: varahommikul ahvenajahile, siis trenni ja lõpuks rappa hauge kimbutama!

„Just tulin järvelt maha. Maru tuul, sain padukat kah. Üks väike ahven ja hauginolk, sõbral ka ahven, rohkem mitte midagi,“ raporteeris Viljandi Tuleviku jalgpallur Martin Allik pühapäeva õhtul siinkirjutajale, olles koos sõbraga lõpetanud kalapüügi kodusel Viljandi järvel. Hoolimata mitte just kõige julgustavamast sõnumist jäi varem paika pandud plaan esmaspäeva hommikul Martiniga kalale minna jõusse, sest teab ju iga kalamees, et uus päev on ikkagi uus päev.

Tulevikus äärekaitsja vastutusrikast positsiooni täitva Martin Alliku kalapüügikirest kirjutasime ka mai alguses, kui ta oli just uuendanud isiklikku jõeforelli- ja haugipüügirekordit. Siis sündis samuti kalapüügipisikust nakatunud reporteril kohe omakasupüüdlik plaan: kuna Martinil on Viljandi järve ääres ka mootorpaat, siis olgu ta nii lahke ja tutvustagu põhiliselt Emajõel kalastavale kirjatsurale toda hiiglaslike ahvenate poolest kuulsat veekogu.

Edasi lugemiseks: