Aleksandr Bolšunov

Foto: TASS / Scanpix
Talisport
18. august 2021, 13:24

Otepääl sõidetakse rullsuusatamise MK-etapp, stardis ka Bolšunov

20.-22. augustil toimub Eestis Otepääl Tehvandi Spordikeskuses ja Tartu linnas rahvusvaheline rullsuusa maailmakarikasarja etapp. 

Hoolimata sellest, et karmide Covid reeglite tõttu on mõned sportlased pidanud loobuma, on tänase seisuga sellegipoolest asumas võistlustulle vägagi arvestatav hulk sportlasi – 126 sportlast 11  riigist. Esindatud on Itaalia, Venemaa, Ukraina, Norra, Rootsi, Saksamaa, Tšehhi, Slovakkia, Läti, Austria, Eesti, vahendab suusaliit.

Kui Venemaad on esindamas sellised talvised tähed nagu Aleksandr Bolšunov, Denis Spitsov, Aleksey Chervotkin, Natalja Neprjajeva, siis Itaalia tuleb kohale spetsiaalse rullsuusakoondisega. Eestit asuvad esindama teiste hulgas Marko Kilp, Martin Himma, Kaarel Kasper Kõrge, Mariel Merlii Pulles, Kaidy ja Keidy Kaasiku, Aveli Uustalu ning juunioridest Johanna Udras ja Anders Veerpalu.

Täieliku osalejate nimekirjaga saab tutvuda SIIN.

Võistlusrajale ja staadionile pääsevad vastavalt Rahvusvahelise Suusaliidu FIS rangetele reeglitele vaid akrediteeritud ja PCR testitud sportlased ja taustajõud.

Kõik pealtvaatajad saavad üritust jälgida Tehvandi spordikeskuse tribüünilt vastavalt Eesti kehtivatele reeglitele Covid tõendi ettenäitamisel. Pealtvaatajatele kohapealset testimist ei toimu.

Reedesele ja laupäevasele võistluspäevale saab kaasa elada videoülekande vahendusel FIS Youtube kanalil. Link saab võistluspäeval kättesaadav olema ürituse kodulehel www.owc.ee ja Facebookis.