Cristiano Ronaldo.

Foto: AFP/Scanpix
Jalgpall
18. august 2021, 16:12

Kuulujuttude keerisesse kistud Ronaldo: ma ei luba inimestel oma nimega mängida!

Portugali ja Torino Juventuse vutituus Cristiano Ronaldo pole sugugi rahul, et meedia on teda viimastel päevadel paari pannud endise tööandja Madridi Reali ning ka Pariisi Saint-Germaini ja Manchester Cityga. Ronaldo postitas Instagrami üpris pika sõnumi, milles mõistab kuulujuttude levitajad karmilt hukka.

„Igaüks, kes mind tunneb, teab, kui keskendunud olen ma oma tööle,“ kirjutas 36aastane Ronaldo, kelle leping Juventusega kehtib järgmise aasta suveni. „Karjääri algusest saadik on minu motoks olnud: vähem juttu ja rohkem tegusid! Kuid selle valguses, mida on hiljuti öeldud ja kirjutatud, pean ma oma positsiooni selgitama.

See kergemeelne viis, kuidas minu tulevikku meedias kajastatakse, on lugupidamatu minu kui inimese ja minu kui mängija suhtes, kuid veelgi enam on see lugupidamatu nende klubide suhtes, kes on neisse kuulujuttudesse tõmmatud, samuti ka nende klubide mängijate ja personali suhtes.

Minu lugu Madridi Realis on ära kirjutatud. See on salvestatud sõnadesse ja numbritesse, karikatesse ja tiitlitesse, lindistustesse ja pealkirjadesse. See lugu on Bernabeu staadioni muuseumis ja ka iga klubi toetaja peas. Ja lisaks sellele, mida ma saavutasin, mäletan ma seda, et nende üheksa aasta jooksul oli mul sügav kiindumus ja austus toonaste meeskonnakaaslaste vastu, kiindumus ja austus, mida tunnen siiani ja mida jään alati tundma. Ja ma tean, et tõeliste Reali fännide südames on minu jaoks alati koht, ja samuti on nende jaoks koht minu südames.

Kuid nõnda nagu kõige viimatise episoodi puhul Hispaanias, on olnud sagedased uudised ja lood, mis seostavad mind paljude klubidega paljudes liigades, kusjuures kedagi ei näi huvitavat tegelik tõde.

Ma lõpetan nüüd oma vaikimise ja ütlen, et ma ei luba inimestel minu nimega mängimist jätkata. Keskendun jätkuvalt oma karjäärile ja tööle, olles valmis kõikvõimalikele väljakutsetele vastu astuma. Kõik muu? Kõik muu on vaid jutt.“