Manuel Pellegrini (paremal)

Foto: AFP/Scanpix
Jalgpall
22. august 2021, 09:55

Legendaarne peatreener oli Hispaania liiga vastu halastamatu: „Kõige rohkem aja viivitamisi, kõige rohkem sukeldumisi, see on lihtsalt häbiväärne.“ (3)

Hispaania jalgpalli kõrgliiga klubi Real Betisi legendaarne peatreener Manuel Pellegrini kritiseeris La Ligat väga tugevalt nimetades seda koguni häbiväärseks.

Karjääri jooksul teiste klubide hulgas ka River Plate'i, Villarreali, Madridi Reali, Malagat ja Manchester Cityt juhendanud tšiillasel läks kops üle maksa viigimängu järel Cadizi vastu. See oli Betisi jaoks kahe mängu järel teiseks viigiks. Pellegrini meelest peaks liiga midagi ette võtma, sest vanaviisi jätkates ei viitsi enam keegi sealset vutti vaadata.

„Kohtunikud, treenerid ja mängijad peavad midagi ette võtma, et La Liga poleks naeruväärne. Ka ametlikul kohtumisel kohtunikega öeldi meile, et La Liga on maailma kõige aeglasem liiga. Inimesed tahavad näha etendust, aga meie seda neile ei anna. Kõige rohkem aja viivitamisi, kõige rohkem sukeldumisi, see on lihtsalt häbiväärne,“ hindas Pellegrini.

„Inimestele peab pakkuma etendust. Inimesed maksavad siiski piletiraha,“ lisas Pellegrini.

67aastane Pellegrini on karjääri jooksul treenerina võitnud kaks korda Argentina liiga ja korra inglise Premier League'i. Lisaks mitmeid teisi auhindu nagu UEFA Intertoto karikas Villarrealiga.