Foto: Playground Games / Xbox Game Studios
Esport
25. august 2021, 11:27

„Forza Horizon 5“ on võidusõidumäng, mille saad läbi teha kordagi võidu sõitmata (2)

Maailma suurim mängumess Gamescom on vaikselt hoogu sisse saamas. Kuigi ametlik avatseremoonia leiab aset kolmapäeva õhtul, tegi Xbox enda ülekandega otsa juba lahti.

Ülekandele pani punkti juba paari kuu pärast ilmuv avatud maailmaga võidusõidumäng „Forza Horizon 5“. Saime pikemalt tutvuda teose mängupildiga, teosesse jõudvate sõiduriistadega ning saime teada ka ühe huvitava fakti.

Nimelt avaldas mängu loovjuht Mike Brown, et „Forza Horizon 5“ loo saab läbida nii, et mängija ei pea kordagi (välja arvatud kohustusliku intro ajal) autorooli istuma selleks, et võistlustest osa võtta.

„Edenemiseks on palju viise,“ sõnas Brown ning lisas, et inspiratsiooni on ammutatud pigem avatud maailmaga mängudest, mitte konkreetselt võidusõidumängudest.

Brown ütles ka, et mängijaid ootab ees sadu erinevaid autosid. Mehe sõnul pole üheski „Forza Horizonis“ nii palju sõiduvahendeid olnud.

„Forza Horizon 5“ ilmub 9. novembril PC ning Xbox Series X/S konsoolidele. Samuti on see kohe esimesel päeval saadaval ka Game Pass teenuses.