Karl Jakob Hein Eesti koondise särgis

Foto: Erki Pärnaku
Jalgpall
27. august 2021, 16:22

Paskotši ja Hein läksid Londoni derbys vastamisi, Hein ja Arsenal jäid peale

Inglismaa jalgpalli Premier League'i U23 liigas kohtusid täna Tottenham ja Londoni Arsenal ning mõlema meeskonna eest käisid platsil ka noored Eesti koondislased: Tottenhami poolelt Maksim Paskotši ja Arsenali rivistuses Karl Jakob Hein.

Paskotši kuulus eile ka Konverentsi liiga kohtumises Tottenhami esinduskoosseisu, ent jäi siis terveks kohtumiseks pingile. Täna sekkus Eesti koondise keskkaitsja 69. minutil vahetusest, ent ei suutnud Tottenhami kaotusest päästa. Eesti koondise esiväravavaht Hein seisis Arsenali väravasuul kogu kohtumise.

Kusjuures mainida tasub, et mitmed Tottenhami fännid olid hämmingus, et Paskotši pingile jäeti.

Kohtumise esimene poolaeg lõppes väravateta, ent 50. minutil läks Tottenham kohtumist Alfie Devine tabamusest juhtima. Eduseis ei kestnud kaua, sest juba 59. minutil lõi Kido Taylor-Hart viigivärava. Tottenhami elu läks eriti keeruliseks minut aega hiljem, kui Marcel Lavinier teenis punase kaardi. Arsenali 2:1 võiduvärava lõi samuti Taylor-Hart, kes oli täpne ka 71. minutil.

Arsenal on kolme mänguga teeninud kuus puntki ja hetkel liigatabelis teisel kohal ning Tottenham nelja silmaga viiendal positsioonil. Tõsi, suuremal osal tiimidest on kolmanda vooru kohtumised veel pidamata.