Jake Paul sammub poksiringis võidult võidule. Seekord alistus MMA-mees Tyron Woodley.

Foto: Jason Miller / AFP / Scanpix
Võitlussport
30. august 2021, 08:39

KÕMAKI! Juutuuber Jake Paul sai UFC-tähest jagu (2)

YouTube’is 20 miljoni jälgija tähelepanu nautiv Jake Paul sammub ka poksiringis võidult võidule. Eesti aja järgi esmaspäeva hommikul sai meelelahutaja kahe kohtuniku hinnetega kolmest jagu UFC-tähest Tyron Woodleyst.

Woodley erialaks on MMA, kus sai 27 matšis saanud kirja 19 võitu – kaotades samas oma viimased neli heitlust. Poksiringi astus Woodley esmakordselt ja sai oma löökidega paar korda Paulile ka väga valusalt pihta. Samas oli Paul matšis peamiseks agressoriks ja avaraundides sisse võetud eduseisu polnud tal kuni kaheksanda raundi lõpukellani keeruline hoida.

Kohtunike otsus ei olnud ühehäälne, kuid Paul sai oma profipoksikarjääri neljanda võidu skooriga 78 : 74, 77 : 75, 75 : 77.

„Ta on raske vastane, kes on poksinud-löönud juba 20 aastat. Oli keerulisem võitlus kui ma ootasin. Ta on hea poksija, tuli siia vormis,“ ütles Paul, kes lisas, et ühe tema vastu läinud kohtuniku hinnang oli puhas pullikaka. „Ma tahaks nutta, aga olen liiga väsinud,“ nentis Paul.

Woodley sõnas pärast kohtumist, et ta ootab Paulilt revanšivõimalust, kuid juutuuber ei olnud sellest mõttest ülemäära huvitatud: „Sul oli su võimalus!“

Siiski nägi Paul üht võimalust, kuidas ta oleks nõus Woodleyga taas ringi astuma. Matši eel lõugu laksutades leppisid mõlemad mehed otsekui kokku, et kaotaja peab võitja nime enda kehale tätoveerima. Kui Woodley nüüd sellest plaanist kinni peab – kohe pärast matši riietusruumis –, on Paul nõus taas temaga poksima.

Kuigi Paul on pidanud seni vaid neli profimatši, kaasneb tema paarikümne miljoni jälgijaga paratamatult suur tähelepanu ja rahatõmme. Seega on temaga kohtumine korralik palgapäev. Järgmisena soovib seda kogeda Tommy Fury, raskekaalu maailmameistri Tyson Fury poolvend. Meestel oli Cleveland Cavaliersi koduareeni riietusruumide ees juba ka korralik sõnasõda.