„GTA V“

Foto: Rockstar Games
Esport
30. august 2021, 14:54

Häälnäitleja väidab, et teeb kaasa „GTA 6-s“ ning esimest treilerit võib näha juba õige pea

Taaskord on põhjust rääkida Rockstar Gamesi avatud maailmaga märulimängude seeria „GTA“ eesootavast kuuendast osast. Sel korral avaldab detaile väidetav häälnäitleja.

Dave Jackson kuulutas sotsiaalmeedias, et kehastab „GTA“ mängus politseipealikku, keda teatakse kapten McClane'ina. Küsimuse peale „kas tegemist on „GTA Online'iga““, vastas ta, et „nad teevad sellele treilerit, seega ma loodan, et see on „GTA 6“!“

Mehe sõnum osutus niivõrd populaarseks, et ta otsustas selle Facebookist eemaldada, avaldas ta uues postituses. Jacksoni sõnul lubasid teose produtsendid tal enda tööotsast rääkida. Samuti lisas mees, et treiler peaks juba üsna pea ilmuma.

Kui suur on tõenäosus, et Jacksoni lootused tõeks saavad?

Novembris ilmub „GTA V“ uutel konsoolidel. Lisaks on räägitud ka „GTA III“ triloogia uusversioonidest, mida samuti kas tänavu või uuel aastal näha võiks saada.

Neid asjaolusid arvestades on äärmiselt ebatõenäoline, et Rockstar Games „GTA 6“ samas ajaaknas välja kuulutaks. Realistlikum stsenaarium näeb ette, et Jacksoni roll on siiski osa „GTA Online'i“ järgmisest uuendusest.

Tuntud lekitaja väitel kulub veel pikalt aega enne kui Rockstar meiega häid uudiseid jagab.