Tartu Ülikool Maks & Moorits saab madistada Euroopa klubidega. „Mulle meeldib, et see on rahvusvaheline sari ja tulevad ägedad mängud. Keegi neist pole oma liigas päris esiladviku sats, aga tase on meie jaoks piisav,“ tunnistab klubi spordidirektor Janar Talts.

Foto: Aldo Luud
Korvpall
3. september 2021, 14:44

Tartu osaleb Põhja-Euroopa korvpalliliigas, Rapla jääb kõrvale. Karp: „Jälgime, kuidas Pärnu edeneb eurosarjas ja kuidas ENBL käima läheb.“

Tänavu sügisel alustab uus Põhja-Euroopa korvpallisari ENBL. Avahooajal osaleb kaheksa meeskonda, kelle seas ka Tartu Ülikool Maks & Moorits. Viimase spordidirektor Janar Talts tunnistab, et seda nähakse vahesammuna enne eurosarja. Algselt liigas osalema pidanud Rapla Avis Utilitas jääb tänavu aga kõrvale.

„Ühel ajahetkel, kui meil oli vaja endal teha lõplik otsus, oli liigaga liiga palju lahtisi otsi ja polnud täit selgust osalejate osas. Selliselt oli keeruline eelarvet sättida. Lisaks läks koroonaolukord kehvemaks ja tõusid riskid reisimisega. Seetõttu otsustasime praegu minna kindla peale ja panna panused kohalikku liigasse,“ tõdes Rapla Korvpallikooli tegevjuht Jaak Karp.

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99