David ja Romeo tänavu augustis.

Foto: AP/Scanpix
Inimesed
6. september 2021, 12:58

Beckhamite keskmine poeg sõlmis lepingu profijalgpalliklubiga

David ja Victoria Beckhami 19aastane poeg Romeo on sõlminud lepingu Ameerika vutiklubiga Fort Lauderdale. Tegu on tema kuulsa isa klubi Inter Miami sõsarmeeskonnaga.

Romeo Instagrami bios seisab „Fort Lauderdale'i jalgpallur“, vahendab FemaleFirst. Noor vutimees on avaldanud foto treeningutelt ning lisanud: „Järgne oma unistustele!“

Fort Lauderdale'i kandvaid jõude on teise vutiperekonna võsu: Harvey Neville, kelle isa Phil oli David Beckhami võitluskaaslane nii Manchester Unitedis kui ka Inglismaa koondises. Neville seenior tegutseb praegu Inter Miami treenerina.

Romeo ema Victoria oli juba veebruaris tunnistanud, et poeg tahab saada profijalgpalluriks ning teeb trenni Inter Miamis, mille kaasomanik on tema isa.

Ka Romeo vanem vend Brooklyn (22) ja noorem vend Cruz (16) on Romeo kombel Londoni Arsenali jalgpalliakadeemia liikmed olnud, kuid vutimehi neist ei saanud. Toona lahkus jalgpalliakadeemiast ka Romeo ning isa David seletas, et poiss ei taha enam jalgpalli mängida. „Tal on teised kired ja see meeldib mulle.“