Devin Lee Harris.

Foto: KK Viimsi Facebooki lehekülg
Korvpall
6. september 2021, 15:02

Viimsi tõi tagaliini tugevdama USA korvpalluri

Viimsi tõi tagaliini tugevdama Devin Lee Harrise. 28aastane ja 182 sentimeetri pikkune Oklahomast pärit tagamängija on juba kohal, teatab korvpalliklubi oma koduleheküljel.

Harris on kodumaisele korvpallipublikule hästi tuttav. Atleetlik tagamängija oli mullu Rakvere Tarva üks liidreid, kes tõi 18 mängus keskmiselt 14,9 punkti, andis 6,6 resultatiivset söötu ja hankis 6,3 lauapalli.

Devin oli õnnelik Eestisse naasmise üle. „Olles kursis Viimsi organisatsiooni tugevusega, ei olnud mul raske teha otsust nendega liitumise kasuks. Ma tahan olla osa suurest teekonnast koos Viimsiga. Tahan võita igal korral, kui astun väljakule ning pingutan selleks kõvasti nii kaitses kui ka rünnakul, lisaks tahan aidata organisatsiooni veelgi tugevamaks muuta,“ rääkis ta.

„Viimasel kahel hooajal jättis Harris väga hea mulje Tarva särgis. Väga isetu mängija, kes on kõva töömees mõlemal pool väljakut. Tegemist on mitmekülgse mängijaga, kes sobib hästi  meie rotatsioon, suutes tegutseda nii mängujuhina kui ka skoorijana,“ olid treener Kristjan Evarti esimesed emotsioonid.