ÕL TV | Õhtuleht
16. september 2021, 12:29

HOMMIKUSÖÖK STAARIGA

VIDEO | Heimar Lenk suure juubeli eel: muretseda tasuks vaid oma tervise pärast, muul pole tähtsust (2)

Ajakirjanik, poliitik ja armastatud raadiohääl Heimar Lenk tähistab 17. septembril 75. juubelit. Kohtusin legendaarse telestaari ja poliitikuga Kadrioru armsas restoranis Radio, kus meenutasime alati šarmantse härrasmehe elu säravamaid lehekülgi.

Vaata videot!

Ajakirjanik, poliitik ja armastatud raadiohääl Heimar Lenk tähistab 17. septembril 75. juubelit. Kohtusin legendaarse telestaari ja poliitikuga Kadrioru armsas restoranis Radio, kus meenutasime alati šarmantse härrasmehe elu säravamaid lehekülgi. Vaata videot!

Heimar on õppinud Tallinna Polütehnilises Instituudis majandust ja kaugõppes Moskva Riiklikus Ülikoolis teleajakirjandust. Ta on töötanud ajalehtede Säde, Õhtuleht, Rahva Hääl ja Noorte Hääl juures, Eesti Raadios ja Eesti Televisioonis. Ta on olnud 12 aastat NSV Liidu Kesktelevisiooni korrespondent Eestis.

1996. aastal läks ta tööle Sõnumilehte ja aastatel 1999–2003 oli ta Keskerakonna häälekandja ajalehe Kesknädal peatoimetaja. Kesknädalasse kutsus Lengi aastal 1998 tolleaegne Tallinna Linnavolikogu esimees Edgar Savisaar. Aastatel 2012–2019 tegi ta Tallinna linnale kuuluvas telekanalis Tallinna TV saadet saadet "Meedia keskpunkt".

Edasi lugemiseks: