Foto: Santa Monica Studio / PlayStation
Esport
13. september 2021, 14:30

KUS ON MUSKLID? „God of Wari“ tüse Thor teeb fännidele tuska

Alles hiljuti toimus PlayStation Showcase ülekanne, mille raames tutvustati meile PS5 tulevikku. Eesootavate mängude seltsis on ka „God of War: Ragnarok“, mille üks kurjamitest on kõuejumal Thor.

Äikesetorme esile kutsuva kõigevägevama kehaehitus on aga paljudele pinnuks silmas. Nimelt on nii mõnedki fännid pettunud, et uues teoses üles astuv Thor on üpriski kogukas.

Heidetakse ette, et jumala pontsakas kõhuke ei tekita aukartust. Paljud lootsid näha hoopiski musklites vägilast.

Õnneks leidub ka neid, keda piksejumala kehaehitus ei häiri. Pigem ollakse positiivselt meelestatud, kuna eesootavas mängus üles astuv Thor sarnaneb rohkem enda mütoloogilisele versioonile. Samuti võrreldakse tegelase disaini strongman'idega, kes panevad rõhku jõule, mitte esiletükkivate musklite lihvimisele.

Mängu režissöör Eric Williams paljastas Gameinformerile, et meeskonna sooviks oli jätta Thorist mulje kui suurest poisslapsest. Tema arvates on Marveli tõlgendus huvitav, ent nemad tahtsid mütoloogiasse rohkem süvitsi minna. „Kuigi meie Thor ei näe välja nagu vormis aluspesumodell, on tema jõud ja intensiivsus võrdväärselt hoomatavad,“ sõnab Williams.

„God of War Ragnarok“ ilmub 2022. aastal PlayStation 5 ja 4 peal.