Cristiano Ronaldo viis Manchester Unitedi 1 : 0 juhtima, kuid Inglismaa suurklubi sai Berni satsilt tappa.

Foto: AFP / Scanpix
Jalgpall
14. september 2021, 22:00

BLOGI | Manchester United kaotas Young Boysile, Bayern küttis Barcelonale sauna

Teisipäeval algas uus jalgpalli meistrite liiga hooaeg. Kaheksa kohtumise käiguga saab tutvuda allolevas blogis.

Õhtu suurima üllatuse pakkus Berni Young Boys. Ehkki Cristiano Ronaldo viis Manchester Unitedi juba 13. minutil 1 : 0 ette, siis 35. minutil jäid inglased Aaron Wan-Bissaka punase kaardi järel vähemusse. Šveitslased viigistasid 66. minutil, kui jala sai valgeks Nicolas Ngamaleu.

Matš näis triivivat viigisadamasse, kuid 90 + 5 minutil lõi Theoson Jordan Siebatcheu kodumeeskonna teise värava ja kohtumises vaid kaks pealelööki teinud United jäi tühjade pihkudega.

Õhtu põnevaimat matši oodati Barcelona ja Bayerni vastasseisust, kuid katalaanid said koduväljakul suure sauna. Avapoolajal viis Thomas Müller Bayerni ette, teisel poolajal lisas kaks tabamust Poola superstaar Robert Lewandowski.

23:58
Mängude tulemused

E-alagrupp:

FC Barcelona – Müncheni Bayern 0 : 3 (0 : 1)

Kiievi Dinamo – Lissaboni Benfica 0 : 0

F-alagrupp:

Berni Young Boys - Manchester United  2 : 1 (0 : 1)

Villarreal - Bergamo Atalanta 2 : 2 (1 : 1)

G-alagrupp:

Lille - Wolfsburg 0 : 0

Sevilla - Salzburg  1 : 1 (1 : 1)

H-alagrupp:

Londoni Chelsea - Peterburi Zenit 1 : 0 (0 : 0)

Malmö - Torino Juventus 0 : 3 (0 : 3)

23:58

Kohtunik andis 96. minutil Lille'i kasuks penalti, kuid… jep… olukorda sekkus VAR, kes nägi, et viga oli napilt väljaspool kasti.

23:53

Vähemusse jäänud Dinamo lõi 93. minutil 1 : 0, kui jala sai valgeks Šaparenko. Aga ei… VAR sekkus ja nägi olukorras nappi suluseisu. Korralik draama!

23:47
Barcelona - Bayern 0 : 3

Deja vu? Gnabry löök raksatas posti, pall põrkus Lewandowskile, kes saatis pettega kaitsja kohvile ning lükkas palli väravasse. Barcelona saab kodus korralikult tappa.

23:44
Villarreal - Atalanta 2 : 2

Atalanta viigistas! Ilicici kaval sööt leidis 83. minutil Mirantšuki rikošetist Gosensi, kes lükkas palli värava ees võrku. Villarreali õhtu sai minut hiljem veelgi mustema tooni, kui Coquelin saadeti platilt minema ja kodumeeskond jäi vähemusse.

23:38

Zenit mängis palli värava ette Artjom Dzjubale, kes ei suutnud mänguvahendit viielt meetrilt raamidesse suunata. Chelseal vedas kõvasti.

23:32
Villarreal - Atalanta 2 : 1

73. minutil kaotas Atalanta oma karistusala ees palli, Villarreal toimetas palli kiirelt Arnaut Danjumale, kes virutas selle sisse.

23:28
Chelsea - Zenit 1 : 0

Cesar Azpilicueta tsenderdas kaarpalli kasti, kus loomulikult kerkis kõige kõrgemale Romelu Lukaku, kes toksas 69. minutil mänguvahendi peaga võrku.

23:26

Wolfsburgi keskkaitsja John Brooks sai käega mängu eest oma õhtu teise kollase ning jättis meeskonna vähemusse. Lille'l on ca pool tundi, et ülekaal kohtumise avaväravaks vormistada.

23:20

No Messi, no party? Esmakordselt viimase 17 aasta jooksul ei löönud Barcelona avapoolajal ühtegi palli vastaste värava raamidesse. Karm.

23:14
Barcelona - Bayern 0 : 2

Jamal Musiala vajutas kuraditosinalt meetrilt posti, pall põrkas värava ette, kust Robert Lewandowski lükkas nahkkera tühja võrku. Barcelona seis on nüüd päris keeruline.

23:12

Atalanta oli väga lähedalt teisele tabamusele, kui nurgalöögi järel sai peaga löögile Zapata, kuid kolumbialase sooritus maandus latis. Villarreal pääses.

23:10

Teiste poolaegade esimese värava lõi Lille, kui David mängiti väravavahiga silmitsi ning 21aastane Kanada ründaja lükkas palli Wolfsburgi kollkipri jalgade vahelt sisse. Kuid olukorda sekkus VAR, kes nägi, et eelnevalt käis pall üle küljejoone ja tabamus tühistati. Väga-väga napikas situatsioon.

22:47

Kuuest mängust kolmes jäi 45 minutiga väravaarve avamata (tumedas kirjas matšid algasid varem ja on nüüdseks läbi)

E-alagrupp:

FC Barcelona – Müncheni Bayern 0 : 1

Kiievi Dinamo – Lissaboni Benfica 0 : 0

F-alagrupp:

Berni Young Boys - Manchester United  2 : 1 (0 : 1)

Villarreal - Bergamo Atalanta 1 : 1

G-alagrupp:

Lille - Wolfsburg 0 : 0

Sevilla - Salzburg  1 : 1 (1 : 1)

H-alagrupp:

Londoni Chelsea - Peterburi Zenit 0 : 0

Malmö - Torino Juventus 0 : 3

22:44
Malmö - Juventus 0 : 3

Malmö kaitsja Nielsen rebis karistusalas maha Morata, kohtunik määras 11 meetri karistuslöögi, mille Dybala lõi 45. minutil kindlalt värava keskele. Minut hiljem oli taas aktsioonis Morata, kes sellel korral lükkas palli ise võrku.

22:42
Villarreal - Atalanta 1 : 1

Villareal sai teenitud viigivärava, kui 39. minutil skooris klubi legendaarne poolkaitsja Manu Trigueros.

22:37
Barcelona - Bayern 0 : 1

Müller lajatas ligi 25 meetrilt peale, nahkkera sai Barcelona keskkaitsja Eric Garcia seljast puute ja maandus väravavõrgus.

22:32

Pool tundi mängitud, kuues matšis on skoori teinud vaid kaks Itaalia klubi. Muud satsid on veel nullil.

22:24
Malmö - Juventus 0 : 1

Ehkki kodumeeskond oli kenasti mängus, siis juhtima läks Juventus, kui Cuadrado tsenderduse lükkas peaga võrku Alex Sandro.

22:22

Barcelona ja Bayerni lahingus on paremini alustanud viimased, kui sakslastel oli võimalus nii karistuslöögist kui mängust. Kuid esimesel juhul lõi Sane müüri ja teisel juhul tõrjus tema soorituse Katalaani uhkuse kollkipper Ter Stegen.

Loe rohkem