Foto: Techland
Esport
15. september 2021, 12:04

KOHTUME AASTAL 2022! Mängude edasilükkamise hooaeg on alanud

Videomängude puhul kehtib reegel, et isegi kui varasemalt on piinliku täpsusega paika pandud kuupäev, mil teos poelettidele peaks jõudma, ei saa selles ikkagi 100% kindel olla. Suurte mängude edasilükkamise periood on täies hoos.

Esimesena teatas ilmumiskuupäeva muutumisest arendaja Techland, kelle üksikisikuvaates avatud maailmaga zombiseiklus „Dying Light 2 Stay Human“. 2018. aasta suvel väljakuulutatud teost on korduvalt edasi lükatud.

Kui kevadel teatati, et mäng jõuab meieni 7. detsembril, oli põhjust seda uskuma jääda. Nüüd on aga Techland teatanud, et usaldus oli liigne. Nimelt lükkub teos 2022. aastasse. Uueks ilmumiskuupäevaks saab 4. veebruar.

Edasi lükkub ka Ubisofti kitarriõpetusmäng „Rocksmith+“. Kõnealune teos ei omanud kunagi täpset ilmumiskuupäeva, teos pidi ilmuma lihtsalt millalgi tänavu suvel. Arendaja sõnul mõjutas antud otsust hiljutise PC-versiooni beetatesti tagasiside ning selle tulemusena ilmub mäng nüüd millalgi 2022. aastal. Taaskord ei antud täpsemat daatumit.

Kui uskuda GamesBeati ajakirjaniku Jeff Grubbi sõnu, ei ole edasilükkamiste hooaeg sellega lõppenud. Lähiajal on oodata veel vähemalt ühe suure mängu ilmumiskuupäeva nihkumist.