Tennys Sandgren.

Foto: AFP / Scanpix
Tennis
15. september 2021, 17:26

Palliga kubemesse saanud tennisist sai disklahvi

Tennys Sandgren diskvalifitseeriti Põhja-Carolinas toimunud ATP Challengeri turniirilt, kui pallipoiss viskas teda kubemesse ning mängija tabas seejärel minema löödud palliga joonekohtunikku.

Ameeriklane valmistus servima kaasmaalase Christopher Eubanksi vastu, kui pallipoiss palli talle kubemesse viskas. Seejärel lõi Sandgren vihaselt palli eemale, kuid see tabas aia põrkest väljaku tagaosas seisnud joonekohtunikku.

30aastane Sandgren, kes oli turniiri esireket, võeti turniirilt maha ja mees tunnistas, et sündmuste käik oli täielikult tema enda süü.

Sandgren, kes on maailma edetabelis 103. kohal, selgitas asja Twitteris. „Nii et täna õhtul sain pallipoisilt palliga keradesse ja lõin selle vastu aeda, kust see põrkas vastu teisel pool väljakut kõndinud kohtuniku kannikaid. Selle tulemusel võeti mind turniirilt maha. Ja kuidas teie õhtu läheb?“ küsis ta läbi huumoriprisma ning lisas: „Ja lihtsalt, et asi oleks klaar, see kõik oli minu süü.“

Sarnase teguviisi eest on maha võetud ka tennisemaailma tippe. Eelmise aasta USA lahtistel diskvalifitseeriti Novak Djokovic, kes tabas palliga kohtunikku kõrri.