Tamrex | Sisuturundus
16. september 2021, 11:46

Totaalne mugavus ja kaitse COFRA-lt

Pika tööpäeva jooksul saavad jalad sageli kõige rohkem koormust, seepärast tasub neid poputada parimate jalanõudega. Väsinud, toestamata ja halvasti istuvatest jalanõudest võivad alguse saada hüppeliigese-, põlve-, selja- ja kaelavalud. Koguni kroonilised peavalud, mille seost ebamugavate ja sobimatute jalanõudega on tagasiulatuvalt keeruline tabada.

Üle 80 aasta Põhja-Itaalias tegutsenud jalatsitootjalt COFRA ostetakse aastas üle viie miljoni paari töö- turvajalanõusid. Toetudes oma rohketele kogemustele, peavad nad oluliseks materjalide ja tehnoloogia arengut. See omakorda muudab turvajalanõud üha mugavamaks, kergemaks, painduvamaks ja hingavamaks, tagades sealjuures jalgadele kompromissitu kaitse.

TAMREXi valikust leiab kolm uut premium-jalatsimudelit COFRA uuenduslikust seeriast, mis on täis põnevaid avastusi ja materjale.

COFRA Total Reflex S1

Tegemist on selle sarja silmapaistvaima mudeliga. Pealiskanga sisse peidetud helkurkujundus näitab ennast pimedal ajal tuledevihus, samas kui päevavalgel ei ennusta seda miski, olles kenad ja minimalistlikud tumedad turvakingad valge tallaga.

Oma parimale jalanõule on COFRA lisanud väga erilise talla. Lisaks kergusele ja libisemiskindlusele (SRC) on välistalla all kolm spetsiaalsest plastilisest materjalist ringi. Need toestavad kanda ja pöialuud. Kolm toetuspunkti kohanevad iga kasutaja kaaluga ja neelavad rakendatava koormuse vastavalt vajadusele. Nii on sinu jalg kaitstud põrutuste ja liigse koormuse eest.

Vastupidavast ja väga hea hingavusega tekstiilkangast pealsetega jalanõudel on Boa®  kinnitussüsteem. See on kindel, turvaline, lihtne ja mugav. Boa® kinnituse olemasolu jalanõudel on märk kvaliteedigarantiist, sest patenteeritud süsteemi lubatakse kasutada vaid parimatel jalanõudel, mis läbivad Boa Technology Inc. enda läbiviidud testid ja range kontrolli.

Kvaliteetse pealse all on sitkest ja tugevast 3D polüesterkangast Dryfresh sisevooder, mis hingab, imab niiskust ja juhib siis selle eemale. Kandmismugavust suurendab lõhnastatud ja õhuavadega sisetald Salus, mis suudab kohaneda erinevate jalakujudega ja tagab õige toestuse jala igas tugipunktis kogu tööpäeva jooksul.

Torkekindluse (P) annab jalanõule polüetüleenist antistaatiline vahetald Zero Perforation, mis on teiste omasuguste seas pehmeim, kergeim (koguni 55% kergem teistest tekstiilist taldadest) ja painduvaim.

Turvaninad ei ole premium-jalanõudel juba 15 aastat metallist. Uus klaaskiust turvanina on õhuke, kuid väga vastupidav (200J), mittemagnetiline, kompaktne ja kerge – 90 g terasest turvanina kõrval kaalub see vaid 60 g. Lisaks ei juhi metallivaba klaaskiud temperatuuri.

COFRA Total Black S3

Tõeline uuenduste kogum on peidus ka selles premium-mudelis.

Ühes tükis õmblusteta pealsed on Cordurale tõsist konkurentsi pakkuvast Techshell materjalist. Kanga sisse kootud silikoonstruktuur tagab vastupidavuse ja vetthülgavuse, tekstiil aga kerguse ja hingavuse. Nagu Total Reflex, nii on ka see mudel ära teeninud Boa usalduse.

Välistald on innovaatilisest XL Extralight materjalist, mis on ülimalt kerge, paindlik ja vastupidav. Tihedal paisutatud materjalil on suurepärased füüsikalis-mehaanilised omadused – tõrjub vedelikke ja kemikaale ega võimalda bakterite paljunemist. Suurepärane vastupidavus veele, UV-kiirgusele, kloorile ja soolale. Selle kergus (3 korda kergem teistest samade mehaaniliste omadustega materjalidest) on võimaldanud toota väga madala kaaluga (umbes 420 g) turvajalatseid. Lisaks on kannapiirkonnas spetsiaalne muster, et märjale pinnale astudes jalg ei libiseks.

Jalatsi sees on hingav antibakteriaalne 3D Sany-Dry® vooder, mis on vastupidav hõõrdumisele ja reguleerib hästi mikrokliimat jalanõude sees, imades niiskust ja juhtides selle eemale.

Sisetallaks on uudne Light Foam ESD, mis on vormitud ülipehmest ja mugavast vahtpolüuretaanist. Sisetalla anatoomiline kuju toestab jalavõlvi, on kaetud kulumiskindla kangaga, imab niiskust ja hoiab jala kuivana. Lisaks tagab suurepärase mugavuse ja põrutuste neelamise.

Vaatamata õhulisele tallale ja sportlikule disainile on tegemist siiski turvajalanõuga, omades libisemiskindlust (SRC), madalat elektritaksistust (ESD), klaaskiust turvanina ja torkekindlat Zero Perforation vahetalda.

COFRA Incredible S1

Need näevad nii ägedad välja, et turvajalanõudeks on neid raske pidada. Ega peagi, sest jalad võivad olla hästi kaitstud ja toestatud ka igapäevaselt tänaval kõndides.

Siiski on tegemist väga heade omadustega turvajalanõudega. Kasutatud materjalide poolest on COFRA Incredible sarnane Total Blackiga. Tehniliselt on vahe vaid tähises S1P ja S3. S1P tähisega jalanõud hingavad paremini, kuid lasevad koos õhuga liikuma ka vee, tolmu ja mustuse. S3 tähisega jalanõu pealsed on õmmeldud vetthülgavast materjalist ja seega hoiavad tolmu, mustuse ja niiskuse jalgadest eemale.

Et selles kõiges ise veenduda, astu lähimasse TAMREXi poodi ja proovi jalga! Premeeri oma jalgu premium-jalanõudega!