Sisuturundus
16. september 2021, 19:16

On selgunud trikk, tänu millele Agris kergelt ja kiirelt 15 kilogrammi langetas

Ülekaalulisus on ülemaailmne probleem, mis halvendab välimust ja hävitab tervist. Lugeja Agris elas 52 aastat ülekaaluga ja sellest tulenevate ebamugavustega, kuid siis avastas ta Stockholmi dieedi. Agris lihtsalt proovis seda ja kaotas kolme kuuga 15 kilogrammi. „Toitumiskava oli nii lihtne järgida, et ma kaotasin 15 kilo ilma igasuguse pingutuseta!"

Loe intervjuud Agrisega ja saa teada, kuidas saab lihtsalt ja kiiresti lisakilosid kaotada.

- Agris, millised olid sinu varasemad kehakaalu alandamise kogemused?

Olin varem ainult halbu asju dieetidest kuulnud, nii et ma ei proovinud ühtegi neist, kuigi olen alati tahtnud kaotada kaalu. Ma ei olnud valmis ennast näljutama või sööma ainult salatit ja jooma rohelisi smuutisid.

- Kuidas said teada Stockholmi dieedist? Mis ajendas sind seda proovima?

Minu lähedane sõber Imants Strads oli StockholmDiet.com proovinud ja rääkis mulle, kui hästi ta ennast tunneb, kui lihtne on seda dieeti järgida ja kui kergelt kaovad lisakilod. Kui ma nägin tema muutust enesetundes ja välimuses, otsustasin seda ka ise proovida.

Olin varem kuulnud Stockholmi dieedi kohta palju häid asju, kuid ma ei olnud kunagi motiveeritud seda ise proovima, sest ei uskunud päris hästi, et midagi sellist on tõesti võimalik – kaotada kaalu lihtsalt ja kiiresti, süües samal ajal tervislikult ning ilma näljutamata. Kuid kõik muutus hetkega, kui ma tõesti nägin oma sõbra muutust ja lisakilode kadumist.

Vajuta siia - Stockholmdiet.com - tervislik toitumine ja ilus figuur ilma treeninguta ja paastumata just sulle!

Kuidas oli dieediprotsess?

Kui ma otsustasin hakata kasutama Stockholmdiet.com ja täita testi, siis oli minu kaal 89 kilogrammi. Ma olin šokeeritud sellest, kui lihtne oli dieeti järgida! Retsepte oli kerge ja kiire valmistada, need olid maitsvad ja täitsid kõhtu hästi. Kõik oli nii lihtne, et süüdistasin ennast selles, et olin nii kaua ülekaaluline ega proovinud Stockholmi dieeti palju varem.

Minu arvates muutis selle kasutamine ka meie pere igapäevaelu palju lihtsamaks, sest ei olnud lõputuid arutelusid selle üle, mida õhtusöögiks süüa teha ja ei pidanud mõtlema, mida poest osta. Kava kasutamisel oli kõik ette öeldud ja meile meeldis see väga. Mulle meeldisid kõik retseptid niivõrd, et lõin perekonna kokaraamatu, kus on kõik StockholmDiet.com retseptid ja praegu valmistame ainult niisugused toite.

Toiduportsjonid olid sageli nii suured, et olin pärast söömist ääreni täis. Minu arvamus, et dieet tähendab näljutamist, muutus pärast seda täielikult.

Millal hakkasid esimesi tulemusi märkama? Millised need olid?

Märkasin paari kaotatud kilo esimestel nädalatel. Kuue nädalaga olin kaotanud juba 10 kilo ja ülejäänud sulasid märkamatult. Kaalulangetuskava oli nii lihtne järgida, et kaotasin 15 kilogrammi ilma igasuguse pingutuseta!

Millised on üldised muutused pärast Stockholmi dieeti?

Loomulikult olin ma väga rahul kaotatud kilodega, kuid pean tunnistama, et kõige rohkem rõõmustan, et kogu pere hakkas tervislikult, tasakaalustatult ja maitsvalt toituma. Me kõik läksime ühtäkki üle ainult StockholmDiet.com retseptidele! Minu tervis paranes, elurõõm naasis ja ma hakkasin isegi kandma kapis peidus olnud liibuvaid särke, mida ma aastaid ei olnud välja võtnud.

Mida soovitaksid teistele inimestele, kes samuti soovivad kaalust alla võtta?

Ma tahaksin kõiki julgustada! Täiusliku keha, tervise ja hea enesetunde saavutamine on nii lihtne! Sa ei pea näljutama ega jõusaalis rassima – kõik, mida sa pead tegema, on sukelduma maitsvate retseptide keerisesse ja nautima protsessi! Sa isegi ei märka, kuidas üleliigsed kilod kaovad. Proovi kohe ja tee tasuta StockholmDiet.com test.

See pole järjekordne dieet – see on sinu otsus elada paremini ilma lisakilodeta. TEE KOHE TASUTA TEST!