Foto: Iron Lore Entertainment, THQ Nordic
Esport
17. september 2021, 10:00

PELETA IGAVUS EEMALE! Tähista töönädala lõppu tervelt nelja erineva tasuta mänguga

Sel korral saab nädalavahetusele vastu minna lausa nelja erineva mängu võrra rikkamana. Muidugi ei pea mitte ühegi eest raha välja käima.

Alustame Epic Gamesi poest, kus selgi nädalal pakkumisel kaks erinevat teost. Esimeseks neist võrratu stiiliga omapärane 2D madistamismäng „Speed Brawl“. Mängija eesmärgiks on muidugi vastaste alistamine, ent seda tuleb teha aina kiiremini ja kiiremini.

Pakkumine kehtib kuni 23. septembri õhtupoolikuni.

Kui kiirus pole sinu teema ning tahad enne võitlust natuke mõelda ja enda võimalusi kaaluda, võiks sulle sobida käigupõhine strateegiamäng „Tharsis“. Inimkonna esimene missioon Marsile ei mõju probleemideta ning nii tulebki ellujäämise nimel võitlema hakata.

Pakkumine kehtib kuni 23. septembri õhtupoolikuni.

Mänge, mille eest ei pea sentigi välja käima, leidub ka Steamist! Väljaanda THQ Nordic tähistab enda 10. sünnipäeva ning jagab selle raames kingitusi. Üheks on klassikaline strateegiamäng „Jagged Alliance 1: Gold Edition“. Kõnealune versioon sisaldab tuntud sarja esimest episoodi ning selle mitmikmänguosa „Jagged Alliance: Deadly Games“.

Pakkumine kehtib kuni 23. septembri õhtupoolikuni.

Kingisajule paneb punkti märulirollikas „Titan Quest Anniversary Edition“. Ka seegi pakett sisaldab rohkem, kui esialgu tunduda võib. Nii tulebki baasmänguga kaasa ka selle esimene lisapakk „Titan Quest Immortal Throne“.

Pakkumine kehtib kuni 23. septembri õhtupoolikuni.