Cristiano Ronaldo ja tema perekonna maaelu lõppes kähku.

Foto: Instagram / @cristiano
Kõmu
17. september 2021, 09:33

Lärmakad lambad sundisid Ronaldo kibekähku uhkest häärberist välja kolima (4)

Manchester Unitedisse naasnud vutituus Cristiano Ronaldo soetas perele eluasemeks kena villa vaikses maakohas. Ent vähem kui nädal pärast sisse kolimist pakkis ta asjad ning naise-lapsed kokku ja lahkus seitse miljonit eurot maksnud häärberist!

Vahetult üheksal hektaril laiunud valdustesse kolimise järel postitasid nii Ronaldo kui tema elukaaslane Georgina Rodriguez sotsiaalmeediasse mesimagusaid fotosid idüllilisest maaelust kesk-Inglismaal. Ent peagi taipas vutiäss, et elu on idüllist kaugel: nimelt paikneb villa läheduses farm, kus kasvatatakse lambaid – ning villaloomade hommikune määgimine oli olnud nii vali, et mees otsustas: tuleb lahkuda, sest sel kombel ei saa ta vajalikul määral välja puhata.

„Kuigi kinnistu on ilus ja asub veetlevate põldude ja metsade keskel, peeti seal lähedal ka lambaid, kes on varahommikul väga lärmakad," teadis üks allikas rääkida The Sunile. „Lisaks läks üle [Ronaldo] maa avalik jalgrada ja teelt avanes vaade väravate taha.

Ronaldo on aga tõeline professionaal, kellele on väga oluline mängujärgne puhkus ja taastumine, nii et ta otsustas, et tema ja pere jaoks on kõige parem sealt lahkuda.“

Ronaldo meediatiim on kuulutanud The Suni väited loraks, kuid fakt on see, et uude kohta pere kolis. Nüüd elatakse Cheshire'is seitse magamistoaga häärberis, kus määgivad lambad kellegi und segamas ei ole.