Adrien Fourmaux veel koos Renaud Jamouliga kihutamas.

Foto: MIGUEL RIOPA/AFP/Scanpix
WRC
18. september 2021, 10:42

Tänaku konkurent leidis Soome ralliks uue kaardilugeja

M-Spordi sõitja Adrien Fourmaux istub Soome rallil ühte masinasse kaasmaalase Alexandre Coriaga.

Nädala keskel teatas prantslane, et tema ja senise kaardilugeja Renaud Jamouli ligikaudu neli aastat kestnud koostöö on lõppenud. Hooaja lõpuni on aga jäänud veel kolm rallit ehk selleks oli Fourmaux’l vaja leida uus paarimees. Nüüd antigi teada, et selleks on Alexandre Coria.

WRC-masinas pole Coria varem istunud, vaid on sel hooajal peamiselt kaasa löönud WRC3 arvestuses. Ralliportaal Dirtfish arvas, et hetkel näib Coria ja Fourmaux’ koostöö vaid ühekordse diilina, seega pole kindel, kes hiljem M-Spordi mehele legendi ette vuristama hakkab.

28aastane Coria ise oli avanenud võimaluse üle loomulikult rõõmus. „Olen äärmiselt õnnelik, et saan WRC-sarjas olla Adrieni kaassõitja. See on unistuse täitumine. Meie omavahelises koostöös on palju tööd teha ning peame sellega tegelema kiiremas korras, sest Soome ralli on keeruline,“ vahendas Dirtfish mehe sõnu.

Soome ralli sõidetakse 1. - 3. oktoobril, seejärel on samal kuul kavas Hispaania ralli ning hooaeg peaks novembri teises pooles lõppema Itaalias.

Fourmaux polnud sel nädalal aga sugugi ainuke rallimees, kes oma paarilisest lahti ütles, sest sama tegi ka Oliver Solberg. Tema osas pole veel selgunud, kelle ta uue mehena oma masinasse võtab.