Pele.

Foto: MIGUEL SCHINCARIOL/AFP/Scanpix
Jalgpall
18. september 2021, 13:39

Vutilegend Pelé viidi taas intensiivravisse

Brasiilia jalgpallilegend Pelé pääses mõned päevad tagasi intensiivravist välja, kuid viidi peagi sinna tagasi. Tema tütre sõnul on aga mees siiski tublisti paranemas.

80aastane endine jalgpalli megastaar läks septembri alguses São Paulos haiglasse, et lasta eemaldada avastatud käärsoolekasvaja. Albert Einsteini nimelises haiglas hoiti teda mõnda aega intensiivravi palatis, kuid loetud päevad tagasi teatas ta tütar Kely Nascimento, et ta isa liigub sealt tavapalatisse. Nüüdseks on selgunud, et Pelé viidi siiski tagasi intensiivravisse, kuid tema pere sõnul ei ole muretsemiseks põhjust.

„Ta taastub hästi ja normaalses kiiruses. Tema vanuses mehe jaoks on taastumise protsessi juures tavaline, et pärast sellist operatsiooni minnakse kaks sammu edasi ja üks tagasi. Eile oligi ta väsinud ja astus ühe sammu tagasi,“ kirjutas Nascimento oma sotsiaalmeedias.

Hiljem avaldati postitus ka Pelé Instagrami lehel: „Mu sõbrad! Olen endiselt edukalt taastumas. Täna käisid mul külas pereliikmed ja ma naeratan ikka iga päev. Suured tänud kogu armastuse eest, mida olen teilt kõigilt saanud!“