Shaquille O'Neal.

Foto: AFP/Scanpix
Kõmu
21. september 2021, 10:24

Megahäärberi müügiga jänni jäänud kossuäss peibutab huvilisi pöörase allahindlusega

NBA lähimineviku superstaar Shaquille O'Neal müüb oma Floridas asuvat häärberit. Kuigi kossuäss on algselt küsitud hinda metsikult alla lasknud, ei paista ostjaid kusagilt.

Neljakordsele NBA meistrile kuulub Orlandos villa 12 magamistoa, 15 vannitoa ja 17 autole mõeldud garaažiga. Lisaks veinikelder, suur akvaarium, bassein, kinosaal ja korvpallisaal, millel lausa NBA sertifikaat. Nii leidis Shaq oma valdusi müüki pannes, et aus hind, mida selle kõige eest küsida, võiks olla 28 miljonit dollarit (24 miljonit eurot).

Ent huvi on olnud leige ning nüüd on Shaqi häärber müügis „kõigest“ 16,5 miljoni dollari (14 miljoni euro) eest. Lisaks on valdustest eemaldatud peaaegu kõik, mis meenutaks selle senist omanikku. Vaid jõusaali on alles jäetud Shaqi kujutav logo.

Ilmselt võib ekskorvpallur sellist allahindlust endale lubada, sest rahapuudust tal olla ei tohiks. Mees töötab TNT telekanalis korvpallieksperdina, lisaks kuulub talle väike osalus Sacramento Kingsi klubis. Samuti on tal omanimeline kingabränd ning ta on ka mitmete toidukohtade omanik.