UUS KODU: Manchester City süsteemi kuuludes käis Ernest Agyiri Euroopa erinevates otstes laenudel. Nüüd proovib Levadiaga kaheaastase lepingu sõlminud ghanalane ennast Eestist pildile mängida.

Foto: Erakogu
Jalgpall
21. september 2021, 16:08

Manchester City noortesüsteemist Levadiasse jõudnud ghanalane Agyiri: alguses vihm ja lumi ehmatasid mind

Üle nelja aasta Manchester City noortesüsteemi kuulunud Ernest Agyiri kummitab tänavu kaitsjaid Eesti meistriliigas. Suuresti tänu Zakaria Beglarišvilile Levadiasse jõudnud 23aastane ghanalane rääkis Õhtulehele Inglismaa suurklubisse jõudmisest ja seal pallimisest, Levadia senisest hooajast ning Eesti eluga kohanemisest.

„Ühel hetkel tundsin, et käisin liiga palju järjest laenudel ja tahtsin oma klubi. Agent küsis Manchester Citylt, kas neil on minuga pikem plaan ja peale jutuajamisi lasti mind vabaks. Mu vanem vend pallis Soomes koos Zakaria Beglarišviliga ja sealt tuli esimene kontakt Levadiaga. Zaka suhtles edasi mu agendiga ja tänu sellele nägi klubi mu videot,“ meenutab 23aastane Agyiri Eestisse jõudmist. „Mul oli laual veel pakkumisi, aga Premium liiga tase tundus praegusel ajahetkel õige samm. Mõtlesin, et tulen katsetele ja nii ta läks.“

Edasi lugemiseks: