Robert Rooba.

Foto: Instagram/@robertrooba
Jäähoki
22. september 2021, 10:43

VIDEO | SUPER! Rooba oli KHLis taas resultatiivne ning aitas koduklubil alistada tugeva vastase

Robert Rooba viskas eile maailma tugevuselt teises hokiliigas ehk KHLis oma karjääri teise värava ning aitas Tšerepovetsi Severstalil alistada koduväljakul tulemusega 2 : 1 Ufa Salavat.

Avakolmandikul keegi skoori ei teinud. Seejärel viis kuu alguses 28. sünnipäeva tähistanud Esti koondislane oma koduklubi juhtima. Viimasel 20minutilisel perioodil suutsid vastased viigistada, võõrustajatele tõi võidu pisut vähem kui kaks minutit enne lõppu valgevenelane Vladislav Kodola.

Rooba kuulus tolles kohtumises Severstali kolmandasse viisikusse.

Salavat jätkab idakonverentsis liidrina, nad said seitsmenda võidu kõrvale esimese kaotuse. Severstal on teeninud kaheksa matšiga kolm võitu, neist ühe lisaajal ning viis kaotust. Nad on läänekonverentsis 12 meeskonna konkurentsis kümnendal kohal.

„Oli tähtis, et me selle mängu võidaks. Vastane oli tugev, kuid võitlesime kõvasti, väravavaht mängis suurepäraselt. Lõpus pidime kaks korda vähemuses mängima, hiljem ka kolmandal korral ning siis skoorisime. Mõistsime, et pidime jätkuvalt ründama ning üritama väravat visata, et näidata, et võime võita. Näitasime iseloomu, mis oli väga tähtis,“ lausus Rooba pärast matši KHLi kodulehe vahendusel.

Esimese eestlasena KHLis mängiv Rooba viskas oma karjääri esimese värava septembri alguses debüütmatšis kuulsa Peterburi SKA vastu.