Lionel Messi (keskel).

Foto: AFP/Scanpix
Jalgpall
22. september 2021, 12:08

TAGASILÖÖK! Messi sai vigastada ning võib jääda tähtsast mängust eemale

Hooaega rabedalt alustanud Pariisi Saint-Germaini jalgpalliklubi peab mõnda aega hakkama saama suvel meeskonda toodud Lionel Messita.

Nimelt vigastas kuuel korral maailma parimale jalgpallurile mõeldud auhinna Ballon d'Ori võitnud argentiinlane pühapäeval põlve. Ta käis eile hommikul MRT-uuringutel, kus tuvastati põrutus. Vigastuspausi pikkus peaks selguma lähipäevil.

Küll aga on selge, et tänases liigamatšis Metzi vastu 34aastane mängujuht kaasa ei tee. Kahtluse all on ka laupäevane kohtumine Montpellier'ga ning järgmisel teisipäeval toimuv meistrite liiga mäng Manchester Cityga.

PSG alistas pühapäeval tulemusega 2 : 1 Lyoni. Messi vahetati 76. minutil pingile. Argentiinlane näis olevat pettunud: ta ei surunud peatreener Mauricio Pochettinoga kätt. Juhendaja ise ei teinud juhtunust suurt probleemi.

„Kõik teavad, et meil on koosseisus suurepärased mängijad, kuid neid on koguni 35. Aga peame tegema otsuseid, mis oleksid tiimile kasulikud. Mõnikord mängijad nõustuvad nendega, teine kord aga mitte. Rääkisime [Messiga] sellest ja ta ütles, et temaga on kõik hästi,“ lausus Pochettino matšijärgsel pressikonverentsil.

Messi, kes mängib oma pika ja eduka klubikarjääri jooksul esmakordselt kuskil mujal kui FC Barcelonas, pole esimese kolme mänguga värava ega väravasööduni veel jõudnud. Kahel korral on ta tabanud latti.

PSG, kellel on vähemalt paberi peal koos hirmkõva meeskond, pole käimasoleval hooajal veel kõige veenvamat muljet jätnud. Prantsusmaa meistriliigas on küll võidetud kõik kuus mängu, ent nad on lasknud endale lüüa juba kuus väravat. Meistrite liiga avamängus tehti 1 : 1 viik Belgia klubi Club Brugge'iga.