„Olin pikki aastaid Hispaania kõrgliigas abitreener ja selle kõrvalt ka kaks aastat Euroliigas. Tahan näha väga jõulist kaitset, kus kõik mängijad oleksid agressiivsed. Kõik head tiimid saavad sealt alguse,“ selgitab oma filosoofiat Rapla peatreener Lluis Riera (paremal).

Foto: Martin Ahven
Korvpall
23. september 2021, 17:37

Euroliiga kogemustega peatreener Rapla keerulisest seisust: trennides osaleb vaid neli põhimeeskonna mängijat

Raske südamega pere Hispaaniasse jätnud Rapla Avis Utilitase juhendaja Lluis Riera algus uues klubis on keeruline. Meeskonnast käis üle ränk vigastuste laine, mistap on trennides osalenud vaid neli põhimeeskonna mängijat. Varem Euroliiga ja VTB ühisliiga satsides abitreeneri rolli täitnud Riera tunnistab, et töö vastuvõtmist ta ei kahetse, sest see on tema suur võimalus olla peatreener.

„Pole läinud nii nagu lootsin, aga kasutame trennides igapäevaselt meie noori. Praegu on meil trennides kümme mängijat, aga kuus neist on noortemeeskonnast ja vaid neli profid. Kuigi seis on keeruline, siis loodame, et see aitab motiveerida meie noori ja aitab neil areneda,“ tõdeb hooaja eel Rapla Avis Utilitase hispaanlasest peatreener Lluis Riera.

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99