Sebastien Ogier ja Julien Ingrassia.

Foto: THOMAS MUKOYA/Reuters/Scanpix
WRC
24. september 2021, 11:12

Toyota tiim on Ogier’ lahkumise pärast mures

WRC-sarjas osaleva Toyota rallitiimi tehniline direktor Tom Fowler sõnas portaalile Dirtfish.com, et loomulikult muretsevad nad sellepärast, mis saab pärast Sébastien Ogier’ lahkumist.

Kuulujuttude järgi jääb tänavune hooaeg WRC-sarjas seitsmekordse maailmameistri Ogier’ jaoks vähemalt täismahus viimaseks. „Loomulikult on alati murettekitav, kui selline põhisõitja on su tiimist lahkumas,“ nentis Fowler. „Eks võib-olla nii-öelda pensionile minemist on lihtsam aktsepteerida kui näiteks seda, kui keegi lahkub teise tiimi või palgatõusu pärast. Aga kui võtame arvesse ainult tulemusi, siis Seb toob need meile ära.“

Fowler lisas ka seda, et loodetavasti jääb Ogier siiski Toyota tiimi juurde ja on nõus aeg-ajalt oma nõuandeid jagama. „Aga kindlasti jääme teda taga igatsema,“ nentis ta.

Kuulujuttude järgi teeb Ogier uuel hooajal kaasa mõned rallid, kuid peamiselt saab tema asemel Toyota rooli keerata Esapekka Lappi. Ogier’ praegused tiimikaaslased Elfyn Evans ja Kalle Rovanperä jäävad ka järgmiseks hooajaks oma masinate rooli taha.