Michael Jordan, kelle vanimal pojal Jeffreyl on pahandus kaelas.

Foto: J.E.E//Scanpix
Spordivaria
26. september 2021, 13:54

PAHANDUS! Michael Jordani poeg sai süüdistuse inimeste ründamise eest (2)

Kõmu-uudiseid vahendav USA portaal TMZ andis teada, et korvpallilegendi Michael Jordani vanim poeg Jeffrey Jordan on sattunud jamadesse.

32aastane Jeffrey olevat olnud ühes Scottsdale’i baaris, kus ta kohalike võimude teatel kukkus ja lõi oma pea ära. Politsei informatsiooni järgi proovis baari turvamees Jordani poega seejärel asutusest välja toimetada, et talle saaks osutada arstlikku abi, kuid Jordan olevat muutunud vägivaldseks. Appi kutsutigi siis kohalik politsei, kes vestles baari töötajate ja pealtnägijatega ning saadud informatsiooni alusel leiti, et Jeffrey kukkumise näol oli tegemist tõesti õnnetuse, mitte vägivallaaktiga.

Kiirabi viis korvpallilegendi poja haiglasse, kuid seal hakkas kõik allamäge minema ja TMZ andmetel ründas Jeffrey haigla töötajaid. Samas süüdistust talle ei esitatud ja Jordani poja poolt sõna võtnud inimeste sõnul oli ta kukkumisest lihtsalt segaduses ega andnud oma tegudest aru. Kõmuportaali andmetel antakse juhtum uurimiseks siiski edasi Maricopa maakonna prokurörile ja siis selgub, kas on põhjust süüdistusteks.

Jordani vanim poeg mängis sarnaselt oma isaga korvpalli, kuid seda vaid USA ülikooliliiga tasemel, ta esindas Illinois’ ja kesk-Florida ülikoole.