Spordivaria

Tunnustatud Eesti treenerit süüdistatakse treeningul lapse kallal vägivallatsemises (19)

LISA KOMMENTAAR

8. oktoober 2021, 14:13
Vot nii on29. september 2021, 13:40
Olen lapsepõlves ta trennis käinud (12 a tagasi) ja tunnistan, et tal oli ka tookord mu trennikaaslaseid löönud, kui nad kas ei kuuletunud või asjadest aru ei saanud.
Vanemal inimesel, eriti treenerina, peabki rohkem kannatust ja mõistust olema29. september 2021, 11:25
Papid ikka õigustavad papit. Treeneritöö pole lihtne, aga nõukaaegsed võtted ka ei tööta. Ju ta pidi ikka paraja tutaka andma, et tütarlaps selle esile tõstis.
Keerab vastasele selja29. september 2021, 05:48
ja imestab, kui võmmu kuklasse saab. Huvitav arusaam karatest. :D
Oh29. september 2021, 08:29
Lugeda ei oska? Treeningul oli üks õpilane seljaga sinna poole, kus maadlus toimus. Ta ei pidanud mitte võistlema, vaid oli hetkel pealtvaataja. Ja milliste inimeste arvates on normaalne ja viisakas kedagi müksata??? Eriti veel treeneril last. Suud ei ole peas, et ütelda? Täitsa normaalne suhtlusviis - kätega?
To oh29. september 2021, 09:08
Sa pane oma "lumehelbeke" siis juba poksitrenni, seal ei müksata.
Inimlikkus?????? 29. september 2021, 12:35
Sinu kommentaarist on aru saada, et sul pole grammigi inimlikkust!!!! Mis inimene sa oled???? Ainult rusikad mängus????
... tüdruk on julge, et sellise spordiala valis....! 29. september 2021, 13:03
Kas siin ongi koos sellised tegelased, kes AINULT jõuga ja rusikatega end tõestada suudavad??? Neil on vist mõtlemine, et kõike tuleb jõuga saavutada??!!! Ei mingit viisakust, ei inimlikkust, no õ i rnusest ega hellusest ma ei räägig i!!! Eriti noore tüdruku ja üldse naiste vastu! Kuidas teid küll kasvatatud on?! Oma kodus lähedastega "räägite" samuti rusikatega või? Kui tüdruk, koolilaps, on otsustanud sellise spordi jaoks, siis MINGIL JUHUL ei ole ta "lumehelbeke" "!!! Võiks ITE selle enda le selgeks teha!! Mitte miski aga EI ÕIGUSTA sellist käitumist treeneri poolt!!!! Hoopis...
To inimlikkus????? 29. september 2021, 13:37
Sinu kommentaarist on aru saada , et sa oled täielik võhik sel teemal!!! Mängus on mitte ainult rusikad, vaid ka jalad, jne. Ja haiget saamine käib selliste spordialade juurde. Ning vaevalt, et tüdruk ise, vabatahtlikult sinna trenni läks, ikka emme vedas. Niipalju siis inimlikkusest.
Vägivaldsusele - - - EI! 29. september 2021, 17:06
Mitte miski siin ilmas EI ÕIGUS TA vägivalda!!!! Mitte miski!!! Tähtis on see, kuidas sa koguaeg õigustad vägivalda!! See räägib sinust paljugi!!! Rohkem, kui arvata oskad! Ja sellisel juhul pole mingit tähtsust , kuidas see tüdruk sinna trenni tuli!!!! Muide, tean karates rohkem, kui arvata oskad!!! Tean ka seda, et seal on mängus nii käed kui jalad, äkilised liigutused jne. Ei h a kka sulle siin. pisiasjadeni ette lugema, tead ju niigi!!!
Odin28. september 2021, 21:33
Mitte lihtsalt absurd vaid lapsevanema poolne absurdsus kuubis. Ju ka see naisterahvas otsib oma tütre kaudu tähelepanu?
...... enda eest ja iseloomusta b sind! 29. september 2021, 00:15
Sina ilmselt ots id siin tähele p a nu!! Kas t õesti on olemas selliseid inimes i, kes õigusta vad meestera hva - - poolset vägivalda noore l a pseohtu tüdruku vastu?! Kas sa olid ise seal trennis kohapeal, et õigusta d seda treenerit?! Usud sinisilmselt tema v a b a ndust siin enda õigustamiseks siin!? Järelikult oled ise samasugune rusikakange la ne, kui see treenergi, muidu ei õigust ks teda!!! Loomulikult ema kaitseb, kui ta lapsele liiga tehakse!!! Teisiti poleks see mõeldavgi!!! See EI OLE tähelepanu otsimine!! See on loomulik , kui keegi kast on löönud!! Su kommentaar räägib
hulluv maailm28. september 2021, 20:23
Jaapani ühe karatekoolkonna looja sai oma treenerilt löögi karistuseks selle eest, et ei keskendunud piisavalt trennis sooritavate harjutusele. Hiljem ravis traumat terve elu. Viimasel om- l tehti tohutuks süüdlaseks naistreener kes liiga lähedale liikunud hobusele peopesaga müksu andis. Maailm läks sellest "vägivallast" pöördesse nagu hullunud kari. Mida see tüdruk teen võitluskunstide yrennis kui igati ärateenitud muhukene nii pöördesse ajab? Kas seal trennis treenitakse üksteise paitamist?
Suur vahe!!!! 28. september 2021, 23:35
Sa ilmselt ei saa aru ja ei, tee vahet täiskasvanud inimesel ja lapsel?! Üks asi on siis, kui antakse täis kasvanud inimesele võmm kuklasse ja hoppis t e ine asi koolilapsele!!! Eriti, kui see lööja on TREENITUD inimene, MEES! ISEGI siis on suur v a he, kas lüüakse meesterahvast või naistera hvast!! Mõelge ikka enne, kui siin treenerit õigustama hakkate!!!
Kummaline "müks"! 29. september 2021, 00:02
Hulluv maailm---kas sinu arvates oli tüdruk selle "müksu" ära teeninud või? Olid ise kohal, et nii täpselt tead? Treener on suur ja tugev mees ja t e m a le VÕIS tõesti tunduda see MÜKSUNA, kuid ilmselge lt oli jõudude vahekord ebavõrdne ja tüdruk sai hoopis hoobi kuklasse!!! Muide, on ikka suur vahe kas a nda müks hobusele, vaid hoopiski palju kordi nõrgemale koolilapsele! Väheusutav, et see tüdruk midagi nii halvasti tegi, et oli seda "müksu" väärt! Arvata võib, et too treener ongi selline rusikakangelane, kes on valmis kohe lööma!
Anna mõistust!!!! 28. september 2021, 19:19
Väga huvitav "müksamine" ikka!!! Kohe nii, et lapsel kuklas muhk! No temale, tugevale mehele, võib see küll MÜKSUNA TUNDUDA, kuid arvesta gu ikka, kellele ja kuidas neid MÜKSE jagab. See oli LAPS, mitte tä iskasvanud mees!
Anna mõistust! 28. september 2021, 20:13
Kas nende 3 miinuspunkti panija(te) le on siis treeneri tegu nor maalne?
Just just28. september 2021, 20:22
kõigile kes tööle, kohustusele, ülesandele või harjutusele selja pööravad võmm kuklasse !
Teeline28. september 2021, 20:41
See tüdruk oleks oiates maas vähkrend või oimetu olnud, kui müksust muhk oleks tekkinud.