„New World“

Foto: Amazon Games
Esport
29. september 2021, 15:43

JEFF BEZOS TEGI ESIMESE HEA MÄNGU? Amazoni võrgurollikas hullutab Steami kasutajaid

Jeff Bezosele kuuluv Amazon on tuntud eelkõige oma veebikaubamaja poolest, ent viimastel aastatel on üritatud läbi murda ka videomängude maailmas. Varasemad katsetused on kahjuks luhtunud, ent tänavu võib öelda, et maailma rikkaima mehe ponnistused kandsid lõpuks ometi vilja.

Võrgurollikas (MMORPG) „New World“ on mitmele edasilükkamisele vaatamata suutnud ligi meelitada meeletus koguses inimesi. 28. septembril Steami jõudnud teost on (SteamDB andmete kohaselt) korraga mänginud 707 230 kasutajat.

Kuigi kõigi aegade üldtabelis jääb mäng alla Valve'i enda suurtegijatele „CS:GO-le“ ja „Dota 2-le“, menukale battle royale mängule „PUBG: Battlegrounds“ ning mullusele suurpettumusele „Cyberpunk 2077-le“, puksib „New World“ end siiski esiviisikusse.

Kuigi veel on vara ennustusi teha, on vähemalt algus tunduvalt roosilisem, kui mulluse tulistamismängu „Crucible“ oma. Nimelt valmistas teos ilmudes niivõrd suure pettumuse, et esmalt viidi see tagasi suletud beeta staadiumisse ning seejärel elimineeriti täielikult.