Cristiano Ronaldo.

Foto: Reuters/Scanpix
Jalgpall
29. september 2021, 23:59

BLOGI | Ronaldo viimase minuti värav tõi Unitedile raske võidu!

Jalgpalli meistrite liigas alagrupimängude teises voorus alistas Manchester United koduväljakul tulemusega 2 : 1 Villarreali. Inglismaa klubile tõi võidu Cristiano Ronaldo viiendal üleminutil löödud värav.

Avapoolajal väravaid ei löödud. 53. minutil viis Paco Alcacer külalistiimi juhtima, pisut hiljem viigistas imelise kauglöögiga Alex Telles. Seejuures oli see tabamus brasiillasele esimeseks Unitedi eest. Võõrustajatele, kes olid esimese meistrite liiga mängu kaotanud, tõi võidu 36aastase Ronaldo tabamus matši viiendal ja viimasel üleminutil.

Portugali väravamasin püstitas täna ka uue rekordi: nüüd on tema nimel enim meistrite liiga mänge, 178. Senist tipptulemust oli ta jaganud legendaarse puuriluku Iker Casillasega.

Müncheni Bayern jätkas võimsalt: täna alistati 5 : 0 Kiievi Dinamo, Robert Lewandowski sai kirja kaks kolli. FC Barcelona sai teise kaotuse, Lissaboni Benficale jäädi alla skooriga 0 : 3.

Tänased tulemused:

23:59

Ronaldo rebis väravat tähistades särgi seljast ja sai selle eest mõistagi kollase kaardi. Nüüdseks on mäng läbi. Aitäh, et jälgisite kohtumisi meiega!

23:58

Väravast: pall tsenderdati karistusalasse, Ronaldo lükkas selle edasi Lingardile, kes söötis nahkkera tagasi portugallasele, kes virutas selle terava nurga alt mängijate vahelt võrku. Lingard tõmbas end kägarasse, et mitte pallile ette jääda.

23:55

Ronaldo karjääri 790. värav.

23:55

Manchester United – Villarreal 2 : 1

23:55

Olemas! Cristiano Ronaldo mängu viiendal ja viimasel üleminutil! Uskumatu mees!

23:54

Juventus juhib valitseva meistri Chelsea vastu jätkuvalt 1 : 0.

23:53

Bayern alistas Kiievi Dinamo 5 : 0.

23:53

Barcelona, kes on väljakul pärast Eric Garcia punast kaarti platsil vähemuses, on Benfica vastu juba 0 : 3 taga. Käivad üleminutid.

23:41

Äsja oli oivaline šanss vahetusest sekkunud Cavanil, ent uruguailane polnud selleks valmis ning saatis palli peaga väravast mööda.

23:39

United on selgelt haaranud initsiatiivi, ent pole midagi väga ohtlikku luua suutnud. Seis jätkuvalt 1 : 1, normaalaja lõpuni veel kümme minutit.

23:24
23:22

Nüüd on mäng elavnenud. Sancho pääseb läbi, kuid puude jääb pikaks ja väravavaht püüab palli.

23:22

Seejuures oli see Tellese esimene värav Manchester Unitedi eest.

23:21
Manchester United – Villarreal 1 : 1

Milline värav! Alex Telles viigistab imelise kauglöögiga. Fernandes tõstis selle brasiillasele ning too lõi selle otse õhust maapõrkega värava tagumisse nurka.

23:19

Manchester Unitedil ohtlikult positsioonilt karistuslöök. Palli taga Fernandes.

23:16

Juventus, kes koduses liigas ei saa mängumootorit kuidagi tööle, juhib Chelsea vastu 1 : 0. Federico Chiesa tegi skoori 11 sekundit pärast teise poolaja algust!

23:15

Aga Villarreal juhib igati teenitult.

23:15
Manchester United – Villarreal 0 : 1

Villarreal asub kohtumist 53. minutil juhtima! Alcacer saav söödu Danjumalt ning saadab palli võrku. United on nüüd raskes seisus: mäletavasti kaotasid nad meistrite liigas esimese mängu.

22:50
Poolaeg!

Lissaboni Benfica – FC Barcelona 1 : 0

Müncheni Bayern – Kiievi Dinamo 2 : 0

Manchester United – Villarreal 0 : 0

Wolfsburg – Sevilla 0 : 0

Red Bull Salzburg – Lille 1 : 0

Torino Juventus – Londoni Chelsea 0 : 0

22:48

Üleüldiselt on Villarreal olnud ohtlikum meeskond, eriti vasturünnakutel. Ent seni pole nad häid šansse ära kasutanud. de Gea on olnud tasemel. United on esinenud võrdlemisi mannetult.

Loe rohkem