Sisuturundus
4. oktoober 2021, 10:27

Särtsu nädalavahetusse: proovi ülimaitsvaid alkoholivabasid mokteile!

Kui tunned, et soovid alkoholiga pausi pidada, kuid armastad samas heas seltskonnas maitsvaid kokteile mekkida, siis meil on sulle lahendus: proovi suurepäraseid alkoholivabasid mokteile, mis teevad maitses isegi silmad ette alkohoolsetele kokteilidele.

Siin on üks ülimaitsev retsept: Leedri-õunakokteil

VAJA LÄHEB:

- 100 ml leedriõiesiirupit
- 100 ml KÜLLUS õunamahl viljalihaga
- peotäis hakitud mündilehti ja kaunistuseks sidruni viilud
- mullivett

VALMISTAMINE:

1. Sega leedriõiesiirup õunamahlaga, lisa hakitud münt, sidrun ja sega hoolega.

2. Täida klaasid poolenisti joogiseguga, seejärel pikenda mulliveega.

Kasuta kindlasti valmistamisel Rõngu mahla Külluse sarja mahlu, sest need annavad mokteilile õige meki.

Külluse sarjas on kontsentreeritud mahlad, mis vajavad enne joomist lahjendamist. Niisiis saad vett lisada vastavalt oma soovile ning teha joogi täpselt nii kangeks ja magusaks, kui ise soovid.

Kontsentreeritud mahlad on valminud samal põhimõttel nagu vanaema tegi vanasti õunamahla. Teisisõnu on aurutatud mahlast vesi välja ja pandud purki. Vee keemise temperatuur madalama rõhu (vaakum katlaga saab seda reguleerida) juures madalam (70 kraadi) ning mahl säilitab vitamiinid ja muud kasulikud ained, mis looduslikult neis esineb.

Seega saame öelda, et Külluse kontsentreeritud mahlad on vitamiinirikkad, tervislikud ja ehedad. Rõngu Mahla Külluse brändi eripära on käsitsi korjatud metsamarjad, mis on pärit põhjamaisest puhtast loodusest. Metsa, soo ja raba rüpest inimese nopitud marjadesse on laetud ürgse looduse vägi ning inimkäe hoolivus - just seda, mida tänapäeva ühiskonnas vajaka jääb ja mida igatsetakse.

Tutvu valiku Külluse sarja mahlade ja moosidega SIIN!