Markkus Seppik toimetati platsilt minema kanderaamil.

Foto: Reuters / Scanpix
Jalgpall
1. oktoober 2021, 11:41

MIKS MÄNGIJA KOKKU KUKKUS? Flora arst: Seppikul tekkisid raskele haigusele viitavad sümptomid (11)

Jalgpalli konverentsiliiga alagupimängus Belgradi Partizani ja FC Flora vahel ootamatult murule vajunud ja sealt kiirabiga haiglasse viidud Markkus Seppik naasis juba öösel tiimikaaslaste juurde.

„Seppikul tekkisid väljakul raskele haigusele viitavad sümptomid. Uuringutega said need kahtlused välistatud,“ vahendas Flora meediaspetsialist Rünno Mahl klubi arsti Kaileen Raudsepa kommentaari keskkaitsja seisundi kohta. 

Kuigi Flora kaotas poolaja ja matši 0 : 2, siis kõige dramaatilisem sündmus leidis aset 69. minutil. Parajasti oli mänguseisak, tallinlased vahetasid sisse Danil Kuraksini ja Martin Milleri, kui Seppik langes järsku kõhust kinni hoides murule. Esmalt tõttas väljakule Flora meditsiinipersonal, siis arstid kanderaamiga ja lõpuks sõitis vutiplatsile ka kiirabiauto, kes toimetas mehe edasistele uuringutele.

Raudsepa sõnul mängijat hommikuni haiglas ei hoitud. „Nüüd vajab ta mõnda puhkepäeva ja ühte lisauuringut ning seejärel saab sportliku tegevusega jätkata. Ta jõudis öösel meeskonna juurde tagasi ja saab teistega koos koju tagasi reisida,“ lisas ta.

Flora hooaeg jätkub pühapäeval, kui meistriliigas võõrustatakse Tartu Tammekat. Konverentsiliigas jooksevad rohesärgid taas murule 21. oktoobril, kui Küprosel pallitakse Famagusta Anorthosisega.