Paige Spiranacit kutsutakse maailma kõige seksikamaks golfimängijaks.

Foto: Broadimage/Scanpix
Kõmu
5. oktoober 2021, 17:21

VIDEO | Maailma kuumim golfimängija lõi hole-in-one’i! (2)

Paige Spiranac on suunamudija, kel Instagramis üle 3,2 miljoni jälgija – see on poole miljoni võrra rohkem kui Tiger Woodsil. Võrdlus on igati kohane, sest mõlemad on professionaalsed golfimängijad: Spiranac teenib iga sporditeemalise sotsiaalmeediapostituse eest tuhandeid eurosid, väidab Golf Magic. Teda on kutsutud ka maailma kõige kuumemaks mängijaks.

Teisipäev läheb 28aastase naise golfikarjääris kirja aga väga olulise tähtpäevana. New Yorgi GlenArbori golfiväljakutel virutas Spiranac palli auku esimese löögiga ja seda spordiala tõelise legendi silme all.

Võimas sooritus sündis väljaku 14. rajal, mil pikkust 135 meetri jagu. Nagu videost kuulda, elasid pealtvaatajad golfipalli lennule elavalt kaasa, soovides selle aukukukkumist.

Läks õnneks! Esimesena tõttas Spiranaci sealjuures õnnitlema 85aastane Gary Player. Lõuna-aafriklast peetakse üheks golfiajaloo parimaks mängijaks. Temast sai 1965. aastal esimene mitteameeriklane, kes suutnud võita kõik neli golfimaailma tippturniiri ehk Mastersi, PGA meistrivõistlused, USA lahtised ja Openi. Kokku triumfeeris ta nelikusse kuuluvatel turniiridel üheksal korral ja võitis üldse 24 PGA tuuri osavõistlust.